Zlocik
-
<br>
<br>>
<br>
<br>> Nie no nie będę taki jeszcze byś z tego szoku nie wyszedł
<br>
<br> [color:blue] Obowiązkowy kapelusz dla panów i chustka na głowę dla pań - zgodnie ze stereotypem.
<br>Mnie termin majowy chyba też będzie odpowiadał, choć mogę mieć gosci z zagranicy.
<br>I dlaczego mam być cicho?!?
<br> [color:red] A co do wyglądu, to jak zobaczycie mnie to.........
<br> [color:green] Zdrówko
<br>
<br> -
Jaki kororowy
<br>
<br>> Obowiązkowy kapelusz dla panów i chustka na głowę dla pań - zgodnie ze stereotypem.
<br>> Mnie termin majowy chyba też będzie odpowiadał, choć mogę mieć gosci z zagranicy.
<br>> I dlaczego mam być cicho?!?
<br>
<br>Bo Ty widze jakis bojownik, ale po drugiej stronie, Che Ci nie pasi, to pewno i 1 maja sie zle skojarzy
<br>
<br>> A co do wyglądu, to jak zobaczycie mnie to.........
<br>
<br>To pouciekamy?
<br>
<br>> Zdrówko
<br>
<br>Wzajem -
To proponuje 3 maj (sobota). I oby sie wiekszosc tikowcow stawila. Bo jak nie to
-
To proponuje 3 maj (sobota). I oby sie wiekszosc tikowcow stawila. Bo jak nie to
<br>
<br>Hehehe, dokladnie tak, jak grozisz Ja zrobie co w mojej mocy, zeby byc 8-) -
Info na liste juz poszlo, na forum.tuning.pl umieszcze je jak bedzie blizej terminu spotkania
<br>
<br> -
W sumie mi tez pasuje termin tylko ja bylbym za centrum polski bo kazdy by mial wtedy w miare blisko na zlocik np jak ostatnio Lodz albo gdzie indziej oczywiscie
-
W sumie mi tez pasuje termin tylko ja bylbym za centrum polski bo kazdy by mial wtedy w miare blisko na zlocik np
<br>> jak ostatnio Lodz albo gdzie indziej oczywiscie
<br>
<br>Miejsce zawsze moznazmienic
<br>
<br> -
Myśle ze termin majowy jest odpowiedni wtedy wiekszość może. Hmm popytam sie w Łodzi pewnie chętni sie znajda żeby przyjechać, bo maniaków Ticolca nie brakuje.
-
Myśle ze termin majowy jest odpowiedni wtedy wiekszość może. Hmm popytam sie w Łodzi pewnie chętni sie znajda żeby
<br>> przyjechać, bo maniaków Ticolca nie brakuje.
<br>
<br> Byloby super.
<br>
<br>Jeszcze jedna sprawa - wypelnij profil.
<br>
<br>PZDR -
W sumie mi tez pasuje termin tylko ja bylbym za centrum polski bo kazdy by mial wtedy w miare blisko na zlocik np
<br>> jak ostatnio Lodz albo gdzie indziej oczywiscie
<br>
<br>W Lodzi to jest we wrzesniu, wiec IMHO nie ma sensu robic tam czesciej. Z kolei jesli przyjac, ze Lodz we wrzesniu jest tradycja, to Torun, a lepiej Torun i Bydgoszcz (te 50 km to zaden problem ) moga byc tradycja na maj, zwlaszcza, ze juz w maju spocik w Toruniu byl -
<br>
<br>> W Lodzi to jest we wrzesniu, wiec IMHO nie ma sensu robic tam czesciej. Z kolei jesli przyjac, ze Lodz we wrzesniu
<br>> jest tradycja, to Torun, a lepiej Torun i Bydgoszcz (te 50 km to zaden problem ) moga byc tradycja na maj,
<br>> zwlaszcza, ze juz w maju spocik w Toruniu byl
<br>
<br>Mysle jednak, ze lepiej Bydgoszcz. Wiesz Voytass, Bydgoszcz miasto wojewodzkie, wieksza ranga itd.
<br>Zresztą w Bydzi jest fajne miejsce gdzie mozna zrobic zlocik -
Nie ma co ukrywac chodzi o kase za paliwko z Gliwic do Bydgoszczy jest cholernie daleko ( ja mam gaz jeszcze pol biedy) ale inni maja na palivko swoje rakiety i musieliby zaplacic dosc troche za ta przyjemnosc ja dalej jestem gdzies za centrum Polski
-
Nie ma co ukrywac chodzi o kase za paliwko z Gliwic do Bydgoszczy jest cholernie daleko ( ja mam gaz jeszcze pol
<br>> biedy) ale inni maja na palivko swoje rakiety i musieliby zaplacic dosc troche za ta przyjemnosc ja dalej
<br>> jestem gdzies za centrum Polski
<br>
<br>A ja dalej twierdze, ze w Lodzi juz bylo, do tego dodam, ze oprocz Gliwic jest jeszcze Gdansk i Szczecin, kontynuowac czy sam sobie policzyc roznice w km? -
<br>> Mysle jednak, ze lepiej Bydgoszcz. Wiesz Voytass, Bydgoszcz miasto wojewodzkie, wieksza ranga itd.
<br>
<br>Wal sie, Maly
<br>
<br>> Zresztą w Bydzi jest fajne miejsce gdzie mozna zrobic zlocik
<br>
<br>Ja uwazam, ze lepiej Bydzia, przeboleje, ze to paskudne miasto Problem z Toruniem jest taki, ze nie ma kto zorganizowac, bo ja poki co siedze w Wawie... -
Może w kwietniu lub maju?
<br>
<br>> Koło Torunia lub Bydgoszczy?
<br>
<br>> Ktoś sie podejmie, co?
<br>
<br>> Zdrówko
<br>
<br> [color:blue] Trochę konkretów. Poponuję 3 maja w Bydgoszczy ponieważ jest to sobota i środek długiego weekendu, więc ruch na drogach a co za tym idzie dojazd nie będzie problemem. Co do odległości to wiadomo, że nikomu się nie dogodzi. Ale gdyby np Adix znalazł jakieś schronisko młodzieżowe czy inny tani nocleg ( np 20-30 zł ) to moze pomogłoby to południowcom. Dla mnie Łódź jest daleko ale jeżeli pomyślimy o 2 spotach - wiosennym w Bydgoszczy i jesiennym w Łodzi to da okazję do zaliczenia przynajmniej jednego spotu każdemu.
<br>Czekam na opinie na ten temat.
<br>zdrówko
<br> -
Mysle, ze w tej cenie na pewno cos bedzie, jak nie schronisko to na pewno jakis hotel. O ceny bede sie dowiadywal powiedzmy w kwietniu, o ile bylby ktos chetny zeby przenocowac.
-
emptyemptyemptyemptyemptyemptyemptyemptyempty
-
Sto lat w 2003 roku.
<br>
<br>> Coś mi stuka uklad kierowniczy kiedy jadę po wertepach. Czy u Was też coś takiego się pojawia? Po ilu
<br>> kilometrach?
<br>
<br>Też tak mam, ale już się przyzwyczaiłem
<br>
<br> -
prawdopodnie koncoowki drazkoow albo amorki echhhh jakby co to sie polecam