Navigation

zlosniki.pl
    • Register
    • Login
    • Search
    • Categories
    • Recent
    • Tags
    • Popular
    • Users
    • Groups
    • Search

Zlocik

DAEWOO TICO - forum KlubTico
    6
    25
    1260
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • B
      Basenji Użytkownik archiwalny last edited by Basenji

<br>
      <br>>
      <br>
      <br>>
      <br>
      <br>> Ja moglbym, tylko czy masz na mysli zlocik jedno, czy dwu dniowy?
      <br>
      <br>>
      <br>
      <br>Myślę, że raczej jedniodniowy. Tak to trzeba by zorganizować, by przyjazd i spotkanie nastąpiło około 11 ( tyle zajmie dojazd z Trójmiasta, Łodzi, Poznania, Olsztyna), pobyt 4-5 godzin i powrót. Z jakimś jedzonkiem, możliwością pogadania, ewentualnie pojeżdżenia.
      <br>Dwudniowy raczej na wakacje.
      <br>To chyba na tyle.
      <br>Zdrówko
      <br>
      <br>

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • D
        DONOTDELETE Użytkownik archiwalny last edited by Adixs

Tylko trzeba bedzie ustalic konkretny termin. Miejsce na sprint jest, parking jest. Co do jedzonka to pod wzg parkowania nalepiej chyba bedzie Mac, KFC, lub Pizza Hut.

• A
          Adixs Użytkownik archiwalny last edited by Voytass

<br>> Może by tak wreszcie w Warszawie ?
          <br>
          <br>Tak, oczywiscie, jak sie zjawisz na jakims w Wawie to pogadamy, a jak sie zjawisz na ktorym poza Warszawa, to ja sie podejme organizacji zlotu w Wawie
          <br>
          <br>do Wawy to tylko niektorzy maja blisko, Z Elblaga jest od cholery drogi, ze Szczecina to lepiej samolotem przyleciec... z Katowic ciezko i tez dosc daleko... Lodz jest lepsza, ale tez jakos nie wszyscy byli, a znowu co ile mozna w Lodzi robic? W 2002 na 1 maja (Basenji cicho, okolica czasowa wybrana z okazji wolnego) czy tam 3 maja byl zlocik w Toruniu i ja sobie mysle, ze w Toruniu albo Bydzi moglby byc w tym roku znowu w tym terminie, albo podobnym...
          <br>
          <br>

• B
            Basenji Użytkownik archiwalny last edited by Adixs

Mi termin pasuje. Niech sie reszta forumowiczow wypowie co do terminu, jak juz sie ustali konkretny to mozna wrzucic info na liste dyskusyjna i na np. forum.tuning.pl.

• A

Mi termin pasuje. Niech sie reszta forumowiczow wypowie co do terminu, jak juz sie ustali konkretny to mozna wrzucic
              <br>> info na liste dyskusyjna i na np. forum.tuning.pl.
              <br>
              <br>Tobie to wiem, ale jak Jarka zobacze to w szoku bede

• V
                Voytass Użytkownik archiwalny last edited by DONOTDELETE

<br>
                <br>> Tobie to wiem, ale jak Jarka zobacze to w szoku bede
                <br>
                <br>Nie no nie będę taki jeszcze byś z tego szoku nie wyszedł

• A
                  Adixs Użytkownik archiwalny last edited by Basenji

<br>
                  <br>>
                  <br>
                  <br>> Nie no nie będę taki jeszcze byś z tego szoku nie wyszedł
                  <br>
                  <br> [color:blue] Obowiązkowy kapelusz dla panów i chustka na głowę dla pań - zgodnie ze stereotypem.
                  <br>Mnie termin majowy chyba też będzie odpowiadał, choć mogę mieć gosci z zagranicy.
                  <br>I dlaczego mam być cicho?!?
                  <br> [color:red] A co do wyglądu, to jak zobaczycie mnie to.........
                  <br> [color:green] Zdrówko
                  <br>
                  <br>

• V
                    Voytass Użytkownik archiwalny last edited by Voytass

Jaki kororowy
                    <br>
                    <br>> Obowiązkowy kapelusz dla panów i chustka na głowę dla pań - zgodnie ze stereotypem.
                    <br>> Mnie termin majowy chyba też będzie odpowiadał, choć mogę mieć gosci z zagranicy.
                    <br>> I dlaczego mam być cicho?!?
                    <br>
                    <br>Bo Ty widze jakis bojownik, ale po drugiej stronie, Che Ci nie pasi, to pewno i 1 maja sie zle skojarzy
                    <br>
                    <br>> A co do wyglądu, to jak zobaczycie mnie to.........
                    <br>
                    <br>To pouciekamy?
                    <br>
                    <br>> Zdrówko
                    <br>
                    <br>Wzajem

• D
                      DONOTDELETE Użytkownik archiwalny last edited by Adixs

To proponuje 3 maj (sobota). I oby sie wiekszosc tikowcow stawila. Bo jak nie to

• B
                        Basenji Użytkownik archiwalny last edited by Voytass

To proponuje 3 maj (sobota). I oby sie wiekszosc tikowcow stawila. Bo jak nie to
                        <br>
                        <br>Hehehe, dokladnie tak, jak grozisz Ja zrobie co w mojej mocy, zeby byc 8-)

• V
                          Voytass Użytkownik archiwalny last edited by Adixs

Info na liste juz poszlo, na forum.tuning.pl umieszcze je jak bedzie blizej terminu spotkania
                          <br>
                          <br>

• A
                            Adixs Użytkownik archiwalny last edited by Pajda

W sumie mi tez pasuje termin tylko ja bylbym za centrum polski bo kazdy by mial wtedy w miare blisko na zlocik np jak ostatnio Lodz albo gdzie indziej oczywiscie

• V
                              Voytass Użytkownik archiwalny last edited by Adixs

W sumie mi tez pasuje termin tylko ja bylbym za centrum polski bo kazdy by mial wtedy w miare blisko na zlocik np
                              <br>> jak ostatnio Lodz albo gdzie indziej oczywiscie
                              <br>
                              <br>Miejsce zawsze moznazmienic
                              <br>
                              <br>

• A
                                Adixs Użytkownik archiwalny last edited by Zajdi

Myśle ze termin majowy jest odpowiedni wtedy wiekszość może. Hmm popytam sie w Łodzi pewnie chętni sie znajda żeby przyjechać, bo maniaków Ticolca nie brakuje.

• P
                                  Pajda Użytkownik archiwalny last edited by Voytass

Myśle ze termin majowy jest odpowiedni wtedy wiekszość może. Hmm popytam sie w Łodzi pewnie chętni sie znajda żeby
                                  <br>> przyjechać, bo maniaków Ticolca nie brakuje.
                                  <br>
                                  <br> Byloby super.
                                  <br>
                                  <br>Jeszcze jedna sprawa - wypelnij profil.
                                  <br>
                                  <br>PZDR

• A

W sumie mi tez pasuje termin tylko ja bylbym za centrum polski bo kazdy by mial wtedy w miare blisko na zlocik np
                                    <br>> jak ostatnio Lodz albo gdzie indziej oczywiscie
                                    <br>
                                    <br>W Lodzi to jest we wrzesniu, wiec IMHO nie ma sensu robic tam czesciej. Z kolei jesli przyjac, ze Lodz we wrzesniu jest tradycja, to Torun, a lepiej Torun i Bydgoszcz (te 50 km to zaden problem ) moga byc tradycja na maj, zwlaszcza, ze juz w maju spocik w Toruniu byl

• Z
                                      Zajdi Użytkownik archiwalny last edited by Adixs

<br>
                                      <br>> W Lodzi to jest we wrzesniu, wiec IMHO nie ma sensu robic tam czesciej. Z kolei jesli przyjac, ze Lodz we wrzesniu
                                      <br>> jest tradycja, to Torun, a lepiej Torun i Bydgoszcz (te 50 km to zaden problem ) moga byc tradycja na maj,
                                      <br>> zwlaszcza, ze juz w maju spocik w Toruniu byl
                                      <br>
                                      <br>Mysle jednak, ze lepiej Bydgoszcz. Wiesz Voytass, Bydgoszcz miasto wojewodzkie, wieksza ranga itd.
                                      <br>Zresztą w Bydzi jest fajne miejsce gdzie mozna zrobic zlocik

• V
                                        Voytass Użytkownik archiwalny last edited by Pajda

Nie ma co ukrywac chodzi o kase za paliwko z Gliwic do Bydgoszczy jest cholernie daleko ( ja mam gaz jeszcze pol biedy) ale inni maja na palivko swoje rakiety i musieliby zaplacic dosc troche za ta przyjemnosc ja dalej jestem gdzies za centrum Polski

• V
                                          Voytass Użytkownik archiwalny last edited by Voytass

Nie ma co ukrywac chodzi o kase za paliwko z Gliwic do Bydgoszczy jest cholernie daleko ( ja mam gaz jeszcze pol
                                          <br>> biedy) ale inni maja na palivko swoje rakiety i musieliby zaplacic dosc troche za ta przyjemnosc ja dalej
                                          <br>> jestem gdzies za centrum Polski
                                          <br>
                                          <br>A ja dalej twierdze, ze w Lodzi juz bylo, do tego dodam, ze oprocz Gliwic jest jeszcze Gdansk i Szczecin, kontynuowac czy sam sobie policzyc roznice w km?

• A

<br>> Mysle jednak, ze lepiej Bydgoszcz. Wiesz Voytass, Bydgoszcz miasto wojewodzkie, wieksza ranga itd.
                                            <br>
                                            <br>Wal sie, Maly
                                            <br>
                                            <br>> Zresztą w Bydzi jest fajne miejsce gdzie mozna zrobic zlocik
                                            <br>
                                            <br>Ja uwazam, ze lepiej Bydzia, przeboleje, ze to paskudne miasto Problem z Toruniem jest taki, ze nie ma kto zorganizowac, bo ja poki co siedze w Wawie...

• 1
                                            • 2
                                            • 1 / 2
                                            • First post
                                              Last post