Jak mocno "zużyte" jest Wasze Tico?
-
A tutaj moje mankamenty w tico dużo ich nie ma, ale denerwują mnie strasznie i dlatego będzie robione gdy się ociepli ; )
Zdjęcia jakością nie rażą ; / Robione po ciemkuZapomniałem zrobić fotki felgą i brakuję jeszcze klapki przy szybie od drzwi tylnych tej przy słupku.
Sharky..Jeśli chcesz to Ja mam zmieniarkę płyt firmy jeśli dobrze pamiętam Blaupunkta, lecz brakuje jej magazynka (ta szuflada co wkłada się płyty), jeśli chcesz porobię fotki i jeśli będzie pasować wejście przewodu to mogę Ci ją wysłać, wystarczy że zapłacisz za przesyłkę (koszt koło 15zł)a tą szufladkę można dokupić na allegro coś w granicy 20-30zł mi ona i tak nie jest potrzebna może Tobie się przyda.
-
A mnie się wydawało, że progi w moim swifcie dyskwalifikują to auto
Jak dawałeś foto z normalnej perspektywy to wyglądało na zdrowe Tico
-
Wątpię w ten ocynk
Nawet jakby był to podczas spawania się wypali
-
Sharky..Jeśli
chcesz to Ja mam zmieniarkę płyt firmy jeśli dobrze pamiętam Blaupunkta, lecz
brakuje jej magazynka (ta szuflada co wkłada się płyty), jeśli chcesz porobię fotki
i jeśli będzie pasować wejście przewodu to mogę Ci ją wysłać, wystarczy że zapłacisz
za przesyłkę (koszt koło 15zł)a tą szufladkę można dokupić na allegro coś w granicy
20-30zł mi ona i tak nie jest potrzebna może Tobie się przyda.Dzięki za propozycję
Wiesz, po upływie czasu doszedłem do wniosku, że w mieście, gdzie się głównie poruszam w pełni wystarczające jest samo radio. Mam oczywiście płytę CD, którą sporadycznie słucham, ale i tak w wyjątkowych sytuacjach.
Podjąłem więc decyzję, że nie będę montował żadnej zmieniarki, emulatora, ani też nie będę wyprowadzał kabla z procesora dźwięku. -
Okey, ale jakby cos to śmiało pisz to wyślę tą zmieniarkę ;), bo mi i tak zaśmieca piwnice ; D