Nie wolno wznosić się za wysoko
-
Kumpel ma tico i ostatnio próbował mi wmówić że są 2 rodzaje kopułek do jego auta ( niska i wysoka) Załatwiłem mu palec + kopułkę a ten do mnie że ma wysoką i nie da rady. Mówię mu albo masz aparat z mietka albo masz coś popieprzone bo w Tico były tylko niskie. Założył i na niemal rozładowanym aku bolid zaskoczył za pierwszym razem. Na wysokiej kopułce jeździł 8 m-cy. Jak mu przestało auto palić wymienił świece i przewody. Podczas dużej wilgoci jednak nie szło odpalić daewoo.
-
Kumpel ma tico i
ostatnio próbował mi wmówić że są 2 rodzaje kopułek do jego auta ( niska i wysoka)
Załatwiłem mu palec + kopułkę a ten do mnie że ma wysoką i nie da rady. Mówię mu
albo masz aparat z mietka albo masz coś popieprzone bo w Tico były tylko niskie.
Założył i na niemal rozładowanym aku bolid zaskoczył za pierwszym razem. Na wysokiej
kopułce jeździł 8 m-cy. Jak mu przestało auto palić wymienił świece i przewody.
Podczas dużej wilgoci jednak nie szło odpalić daewoo.Za nisko też nie wolno upadać W tico były 2 rodzaje kopułek: niska (Mando) i wysoka (DAC bodajże)
-
Za nisko też nie
wolno upadać W tico były 2 rodzaje kopułek: niska (Mando) i wysoka (DAC
bodajże)Kumpel też tak twierdził, mietek miał niską i wysoką - różnica w palcach ( podłużny i okrągły ) Jak przytoczyłem da się jeździć na wyższej o 8 mm kopułce jednak do czasu .....