Kostka prądowa na podłodze pasażera
-
Witajcie,
jakiś czas temu przy okazji poprawek podłogi znalazłem taką kostkę po stronie pasażera, luzem. Może to już ktoś opisywał, ale nie pamiętam i nie znalazłem nic o tym.
Ktoś może wie do czego ta kostka jest przystosowana? -
Witajcie,
jakiś czas temu
przy okazji poprawek podłogi znalazłem taką kostkę po stronie pasażera, luzem. Może
to już ktoś opisywał, ale nie pamiętam i nie znalazłem nic o tym.
Ktoś może wie do
czego ta kostka jest przystosowana?Opisz dokładniej położenie kostki, albo daj fotkę w szerszym ujęciu. Zastanawiam się, czy to nie jest wyprowadzenie fabrycznego centralnego zamka. Z drugiej strony też masz taką?
-
Opisz dokładniej
położenie kostki, albo daj fotkę w szerszym ujęciu.Fotki niestety nie mam innej, a nie mam już jak tam dojść. Co do opisu: prawą stroną podłogi leci sobie cała wiązka kabli i od tej wiązki wydzielona jest właśnie owa kostka. Jest to mniej więcej na środku tej części podłogi, w okolicy gdzie pasażer trzyma nogi. Wszystko fabryczne - ale nigdy do niczego nie było podpinane.
Zastanawiam się, czy to nie jest
wyprowadzenie fabrycznego centralnego zamka. Z drugiej strony też masz taką?No dziwne właśnie, gdyż po drugiej stronie nie ma nic. Tylko jedna kosta po stronie pasażera.
-
Fotki niestety nie
mam innej, a nie mam już jak tam dojść. Co do opisu: prawą stroną podłogi leci sobie
cała wiązka kabli i od tej wiązki wydzielona jest właśnie owa kostka. Jest to mniej
więcej na środku tej części podłogi, w okolicy gdzie pasażer trzyma nogi. Wszystko
fabryczne - ale nigdy do niczego nie było podpinane.
No dziwne właśnie,
gdyż po drugiej stronie nie ma nic. Tylko jedna kosta po stronie pasażera.A to już wiem, też mam tą kostkę. To nie jest na pewno od centralnego zamka. Może od klimy?
-
Było już opisywane Jest to kostka do podświetlenia biegów lewarka (D;R;2;P) przy automatycznej skrzyni biegów.
-
Jest to kostka do podświetlenia biegów lewarka (D;R;2;P) przy automatycznej
skrzyni biegów.Ooo prosze! Na to bym nie wpadł. To Ticusie takie bajery nawet posiadały
Dzięki kolego śliczne za wyjaśnienie sprawy -
Ooo prosze! Na to
bym nie wpadł. To Ticusie takie bajery nawet posiadały
Dzięki kolego
śliczne za wyjaśnienie sprawyKiedyś o tym wspominałem KLIK