Re: Tico problem z wskażnikem paliwa...
-
Witam Wszystkim Jestem Tu Nowy i Mam problem z gaźnikiem problem polega na tym, jak ruszam to wskaźnik paliwa opada o ileś tam , a jak wrzucę czwarty bieg to normuje się . Zauważyłem że druga przepustnica otwiera się troszke i spalanie wzrosło ;-/ Gdzieś czytałem że może to mieć wpływ przepustnica że jadąc 80-90km / h to bd palił mało a jak 50 /60 to będzie palił wysoko, bo przepustnica tak jest ustawiona . I tu Moje Pytanie czy wpływ na takie coś, może mieć skład mieszanki czy trzeba pobawić się Obrotami biegu Jałowego ? Z góry dziękuje za Odpowiedzi...
-
Witam
Też witam
Jestem Tu Nowy i Mam problem z gaźnikiem problem polega na tym ....
Zanim zaczniesz opisywać problem, najpierw nadaj odpowiedni tytuł wątku, bo "Tico Problem" kompletnie nie wskazuje o co bliżej chodzi. Poczytaj, jak piszą inni, a od razu będziesz wiedział o co chodzi.
I tu Moje Pytanie czy wpływ na takie coś może mieć skład mieszanki czy trzeba pobawić się Obrotami biegu Jałowego ?
Wiesz, staramy się trzymać poziom tego forum i pisać w miarę możliwości zgodnie z zasadami polskiej pisowni. Proszę więc, stosuj zasady polskiej składni zdania, interpunkcji, a przede wszystkim używaj wielkiej litery tylko na początku zdania, a nie w losowych miejscach.