Reperaturka poszycia drzwi
-
Ostatnio będąc w sklepie motoryzacyjnym WIELICZKA UL sIENKIEWICZA (PO ZBIORNIK PALIWA 120ZŁ)Natrafiłem na Reperaturka poszycia drzwi 40zł za sztukę spotkaliście się z czymś takim?? Jest to surowy wyprofilowany kawałek blachy wstawiany na miejsce zaznaczone na foto
-
Ostatnio będąc w
sklepie motoryzacyjnym WIELICZKA UL sIENKIEWICZA (PO ZBIORNIK PALIWA
120ZŁ)Natrafiłem na Reperaturka poszycia drzwi 40zł za sztukę spotkaliście się z
czymś takim?? Jest to surowy wyprofilowany kawałek blachy wstawiany na miejsce
zaznaczone na fotoTak, w serwisie allegro ta reperaturka była, bądź jest obecna
-
Tak, w serwisie
allegro ta reperaturka była, bądź jest obecnaChodzi mi czy ktoś już to zakładał w samochodzie czy da sie to ładnie zamontować wiem gdzie można to kupić
-
Ja mam reperaturkę w jednych drzwiach. Spawasz na wysokości listwy. Potem szpachla i tak dalej...
Natomiast w innych drzwiach zrobiłem sobie reperaturkę z włókna szklanego. I wyszło bardzo dobrze. Coś czuje że będą to jedyne drzwi które mi nie skorodują do końca życia samochodu -
Kupiłem u nich te reperyturki na wszystkie drzwi.
Trzeba wycinać mniej więcej do połowy tego klejonego czarnego paska.
Mój znajomy co będzie robił mi drzwi mówi,że w tym miejscu będzie ciężko wyspawać to bo blacha tam jest cienka(możliwość wypalenia dziury,pofalowania blachy).Będzie to wspawywał na wysokości pierwszego załamania blachy(tam jest twardo).Dlatego też trzeba będzie skracać te reperyturki.Nie wiem czy nie lepiej było kupić arkusz blachy i to samemu przygotować. -
Poczytaj wątek Leo, bo on wymieniał u siebie we wszystkich drzwiach