tajemnicze nowe auto Volcana...
-
Wątek wydzielony z "Nasi byli... Ticomaniacy, ale już bez Tico".
Po prostu za bardzo cenią sobie ludzie bo dla mnie przesada jest dać da paska 1,9tdi z 2001 z opłatami wyszedł ok 27tys zł.
W szoku jestem... Moje nowe toczydło po wymianie rozrządu, oleju w silniku i wszystkich filtrów + tarcz hamulcowych tylnych wraz z klockami - w pełni opłacone, ze wszystkimi tłumaczeniami itp. kosztowało 18500... Fakt, że ma jedną cechę, która w Polsce bardzo utrudnia sprzedaż auta, ale mimo wszystko...
Auto jest z sierpnia 2001 (wg VIN model na rok 2002), zarejestrowane po raz pierwszy w 2002 roku i ma jednak trochę większy "wypas", niż jakikolwiek Passat.
A co to za cudak... W przyszłym tygodniu prezentacja
-
Fakt, że ma jedną cechę, która w Polsce
bardzo utrudnia sprzedaż auta, ale mimo wszystko...cng?
-
cng?
Nie - jeszcze "gorzej"
-
Bioetanol?:P
-
Bioetanol?:P
Nic z paliwem związanego
-
Nie - jeszcze
"gorzej"Przebieg
Granica psychologiczna przekroczona -
Przebieg
Anglik.
-
Przebieg
Granica
psychologiczna przekroczonaWłaśnie przebieg jest stosunkowo niewielki i do tego do pewnego stopnia potwierdzony w ASO - tzn. ze średniego rocznego przebiegu za pierwsze 5 lat wynika, że auto faktycznie niewiele jeździło a i stan ogólny na to wskazuje...
-
Anglik.
W życiu Nie opłacałoby się przekładki robić.
Nic z psychologią zakupu związane - czysto techniczna sprawa - ale nielubiana w Polsce
-
Nic z psychologią
zakupu związane - czysto techniczna sprawa - ale nielubiana w PolsceTylko nie mów że RWD
- ten wypas wskazuje na jedno
-
Tylko nie mów że
RWDCoś w tym jest... Powiedziałbym - ciepło
- ten wypas
wskazuje na jedno
No wypas jak wypas - dużo rzeczy robi się "samo", powstanie tapicerki pociągnęło za sobą śmierć niewinnych istot...
- ten wypas
-
Automat
-
Automat
-
Automat
Najlepsza rzecz na świecie Od kiedy mam jestem super zadowolony... Jedyny minus spalanie ok 1-2l większe ale ta wygoda
-
W życiu Nie
opłacałoby się przekładki robić.
Nic z psychologią
zakupu związane - czysto techniczna sprawa - ale nielubiana w PolsceBialy lakier?
-
Bialy lakier?
Nie nie - jedną z "wad" jest automatyczna skrzynia. Kolejną - kraj pochodzenia auta - i to zarówno kraj w którym auto wyprodukowano, jak i kraj, z którego przyjechało do Polski
-
Czyżby jakiś japończyk ?
-
Czyżby jakiś
japończyk ?Prawie japończyk
Fotę nowego nabytku pokazuj migiem
-
Prawie japończyk
Fotę nowego nabytku
pokazuj migiemA jakie w nim drzemie serce?Pewnie disel
-
A jakie w nim
drzemie serce?Pewnie diselW moim? Owszem - i to sympatyczny dieselek na common railu, z intercoolerem...