Propozycja zainspirowana wątkiem "Widziany / widziana"
-
Jako że pojawiają się wątki pt. "widziałem kogoś, kto jechał Tico", albo "widziałem Tico - może ktoś od nas"... Na dobrą sprawę każdy może coś takiego napisać, bo Ticolotów są na drogach ilości hurtowe - jedne ładnie utrzymane, inne tuż przed ostatnią drogą do huty...
Złośnik ma swoje oznaczenie klubowe - ale może wzorem kącików tematycznych (markowych) na Autokąciku udałoby się przeprowadzić akcję "ramkową" - tzn. zaprojektować i rozprowadzić ramki klubu DU Tico? Koszt takich ramek sięga maksymalnie kilkunastu PLN z przesyłką (przy większych zamówieniach).
No chyba, że tego typu oznakowanie jest, tylko ja nie zauważyłem
Co Wy na to?
-
Jako że pojawiają
się wątki pt. "widziałem kogoś, kto jechał Tico", albo "widziałem Tico - może ktoś
od nas"... Na dobrą sprawę każdy może coś takiego napisać, bo Ticolotów są na
drogach ilości hurtowe - jedne ładnie utrzymane, inne tuż przed ostatnią drogą do
huty...
Złośnik ma swoje
oznaczenie klubowe - ale może wzorem kącików tematycznych (markowych) na Autokąciku
udałoby się przeprowadzić akcję "ramkową" - tzn. zaprojektować i rozprowadzić ramki
klubu DU Tico? Koszt takich ramek sięga maksymalnie kilkunastu PLN z przesyłką (przy
większych zamówieniach).
No chyba, że tego
typu oznakowanie jest, tylko ja nie zauważyłem
Co Wy na to?Pomysł ciekawy, tylko, że ja już pozbyłem się tico... Poczekajmy na opinie innych użytkowników, jakkolwiek idea zacna
-
Pomysł ciekawy,
tylko, że ja już pozbyłem się tico...A cóż to komu przeszkadza?
-
A cóż to komu
przeszkadza?Komuś jednak może przeszkadzać, taki kraj
-
Ja mam naklejkę na szybie także wiadomo że "zlosnikiowy funfel"
Ja tam mogę sobie takie ramki zakupić, nie mam nic przeciwko -
Ja mam naklejkę na
szybie także wiadomo że "zlosnikiowy funfel"Ja mam na tylej klapie
Ja tam mogę sobie
takie ramki zakupić, nie mam nic przeciwkoTeż