Boczki audio do Tico
-
Witajcie ponownie !
Jakiś czas się nie odzywałem, jak zapewne widać.
Mam zamontowane w swoim DU głośniki na drzwiach. Są osadzone za pomocą pierścieni z MDF obitych materiałem jakim obija się głośniki.
Chciałbym to wszystko wziąć jakoś do kupy tzn. zrobić kieszeń na pierdołki i skrzynkę na głośnik w jednym.
Czy ktoś z Was ma takie coś zamontowane u siebie w Tico ? Jeśli wiecie jak się za to zabrać albo gdzie w dobrej cenie kupić takie panele piszcie. Każda sugestia i porada mile widziana . -
Było panie wielokrotnie o tym na forum...
Poszukaj
-
Czy ktoś z Was ma
takie coś zamontowane u siebie w Tico ? Jeśli wiecie jak się za to zabrać albo gdzie
w dobrej cenie kupić takie panele piszcie. Każda sugestia i porada mile widziana
.Ja mam panele glosnikowe wlasnej roboty (na glosniki 20cm ) u siebie i nie narzekam Ale moge ci tez polecic sprzedajacego na alledrogo, ktory takie robil do uno, cc i tico: http://allegro.pl/show_user.php?uid=1048621
Kumpel zamawial u niego do uno - placil 150zl za komplet na obie strony (glosniki 16cm). Wykonane sa profesjonalnie, estetycznie i solidnie
-
Czy mógłbyś pokazać fotki tych paneli które zrobiłeś ?? Z czego je wykonałeś ?
-
Czy mógłbyś pokazać
fotki tych paneli które zrobiłeś ?? Z czego je wykonałeś ?Jest to polaczenie krazkow wycietych z plyty MDF z kieszenia wykonana z cienkiej plyty meblowej (plyta ma chyba max 10mm). Obilem je jakims czarnym skajem (pod spod gabka). Nie obylo sie bez ingerencji w drzwi - trzeba bylo kawalek wyciac na magnes od glosnika.
Teraz prawdopodobnie zrobil bym to lepiej, bardziej estetycznie. Mimo wszystko i tak mi sie podobaja Zdjecia zapodam pozniej
-
Dobrze pasują też półki od Renault 19
-
Właśnie przyglądałem się tym od Reni 19 i muszę powiedzieć że właśnie takie coś by mi pasowało, w dodatku cena jest przyzwoita.