Nie równa praca
-
Witam
Jestem nowym urzydkownikiem pozdrawiam wszystkich. Niedawno stałem sie posiadaczem tico i mam z nim problem otóż polega on na nie równiej pracy silnika wymieniłem już kable zaplonowe trochę to pomogło ale nadal jest wyczuwalna nierówna praca. Pomożcie.
-
Witam kolegę, polecam skorzystać z funkcji szukaj.
Ale jak już to polecam wyregulować zawory ( albo samemu albo u mechanika = pamiętaj o uszczelce pod dekiel = cena uszczelki nie wielka jak i regulacja zaworów też nie ).
Regulacja gaźnika opcja - ale lepiej podjechać do gaźnikowca = na sam koniec) -
:totalszok:
czy to jakaś zorganizowana akcja?
2 wątki niżej było identyko pytanie więc nawet szukajki nie trzeba używać -
Witam
Jestem nowym urzydkownikiemWitamy Proponuje zajrzec do watku dla nowych i przywitac sie. Proponuje rowniez korzystac z przegladarki, ktora umozliwia sprawdzanie pisowni (bledy ortograficzne).
pozdrawiam wszystkich. Niedawno stałem sie posiadaczem tico i mam z nim problem otóż polega on
na nie równiej pracy silnika wymieniłem już kable zaplonowe trochę to pomogło ale nadal jest
wyczuwalna nierówna praca. Pomożcie.Jak pisali przedmowcy, funkcja szukaj nie boli, nawet jesli musisz tylko uzyc kolka myszy i kliknac w kilka watkow na tej samej stronie Chodzi w tym wszystkim o to, zeby nie tworzyc dublujacych sie watkow, bo zasmieca to niepotrzebnie forum.
-
ja ostatnio wymieniłem: kable, świece, filtry, oleje, zawór pcv i dalej nie równo chodzi.
zostało mi do wyboru jeszcze regulacja luzów zaworowych i czyszczenie gaźnika bo jak mi to nie pomoże to sam nie wiem co. -
ja ostatnio wymieniłem:
kable, świece, filtry, oleje, zawór pcv i dalej nie równo chodzi.
zostało mi do wyboru jeszcze
regulacja luzów zaworowych i czyszczenie gaźnika bo jak mi to nie pomoże to sam nie wiem co.ja bym to proponował w takiej kolejności:
zawory, palec+kopułka, regulacja na analizatorze spalin, czyszczenie gaźnika -
ja bym to proponował w takiej
kolejności:
zawory, palec+kopułka,
regulacja na analizatorze spalin, czyszczenie gaźnikaczyli tak:
-wyregulować zawory,
-wyczyścić palec i kopułkę
-regulacja gaźnika na analizatorze spalin
-i czyszczenie gaźnika czy tak???