Do miniaczka II
-
Aha to forum jest przeznaczone dla użytkowników tico i jego miłośników. Zarejestrowałem się tu, żeby pogadać z innymi ludźmi których pozytywnie łączy jakieś zainteresowanie oprócz chlania i łażenia po kątach. Cieszę się że tu jestem i dziękuję ludziom za to forum. Wszyscy tutaj dzielą się swoimi problemami i pomysłami, więc jeśli czepiasz się czegoś, to przynajmniej rób to z poziomem i staraj się czytac i analizować. Sczycić się będę moim samochodem, bo podoba mi się, choć może i nie jest najładniejsza sylwetka. Spytaj forumowiczów czy podobają się im ich ticacze. Wnioskuję też, że skoro nie lubisz swojego, to jeździsz nim z konieczności i nie dbasz o niego. Reasumując koleżanko pomyliłaś adresy chyba, ale nie mnie o tym sądzic. Pozdrawiam
-
Takie uwagi mozna bylo i nalezalo przeslac na privie. Polecam te forme osobistej wymiany zdan.
Poza tym nie musisz dublowac wypowiedzi i tworzyc po to specjalnego watka (usunalem nowy watek zatytulowan "Do Miniaczka" poniewaz ta sama wypowiedz jest juz zamieszczona w innym watku).
-
sorki poprawię się