zlosniki.pl
    • Zarejestruj się
    • Zaloguj się
    • Szukaj
    • Kategorie
    • Ostatnie
    • Tagi
    • Popularne
    • Użytkownicy
    • Grupy
    • Szukaj

Do miniaczka II

DAEWOO TICO - forum KlubTico
    2
    3
    13
    Załaduj więcej postów
    • Najpierw najstarsze
    • Najpierw najnowsze
    • Najwięcej głosów
    Odpowiedz
    • Odpowiedz, zakładając nowy temat
    Zaloguj się, aby odpowiedzieć
    Ten temat został usunięty. Mogą go zobaczyć tylko użytkownicy upoważnieni do zarządzania tematami.
    • S
      seneka Użytkownik archiwalny ostatnio edytowany przez seneka

Aha to forum jest przeznaczone dla użytkowników tico i jego miłośników. Zarejestrowałem się tu, żeby pogadać z innymi ludźmi których pozytywnie łączy jakieś zainteresowanie oprócz chlania i łażenia po kątach. Cieszę się że tu jestem i dziękuję ludziom za to forum. Wszyscy tutaj dzielą się swoimi problemami i pomysłami, więc jeśli czepiasz się czegoś, to przynajmniej rób to z poziomem i staraj się czytac i analizować. Sczycić się będę moim samochodem, bo podoba mi się, choć może i nie jest najładniejsza sylwetka. Spytaj forumowiczów czy podobają się im ich ticacze. Wnioskuję też, że skoro nie lubisz swojego, to jeździsz nim z konieczności i nie dbasz o niego. Reasumując koleżanko pomyliłaś adresy chyba, ale nie mnie o tym sądzic. Pozdrawiam

1 odpowiedź Ostatnia odpowiedź Odpowiedz Cytuj 0
      • V
        Voytass Użytkownik archiwalny ostatnio edytowany przez Voytass

Takie uwagi mozna bylo i nalezalo przeslac na privie. Polecam te forme osobistej wymiany zdan.

Poza tym nie musisz dublowac wypowiedzi i tworzyc po to specjalnego watka (usunalem nowy watek zatytulowan "Do Miniaczka" poniewaz ta sama wypowiedz jest juz zamieszczona w innym watku).

• S
          seneka Użytkownik archiwalny ostatnio edytowany przez seneka

sorki poprawię się

• 1 / 1
          • Pierwszy post
            Ostatni post