Kieszenie R19
-
od jakiegoś czasu zastanawiam się nad kieszeniami do drzwi i wyczytalem że pasują z renaty19 ma ktoś może takie bo mam kilka pytań w tym temacie czy te z wersji 5-cio drzwiowej czy 3 czy mieści się to bez przeróbek i czy wejdzie tam glośnik 13cm????
-
od jakiegoś czasu zastanawiam się nad kieszeniami do drzwi i wyczytalem że pasują z renaty19 ma
ktoś może takie bo mam kilka pytań w tym temacie czy te z wersji 5-cio drzwiowej czy 3 czy
mieści się to bez przeróbek i czy wejdzie tam glośnik 13cm????Jesli juz z 5cio drzwiowej, ale ja dlaje mam wątpliwości czy pasuja, według mnie sa za długie.
-
od jakiegoś czasu zastanawiam się nad kieszeniami do drzwi i wyczytalem że pasują z renaty19 ma
ktoś może takie bo mam kilka pytań w tym temacie czy te z wersji 5-cio drzwiowej czy 3 czy
mieści się to bez przeróbek i czy wejdzie tam glośnik 13cm????Jeśli chodzi o głośniczki 13` to mozna je zamontować w drzwiach bez rzadnych dystansów. Wchodzą na styk ale z magnesami mniejszymi.A w drzwiach pasażera kieszonkę można zadaptować od malucha, pasuje jak ulał.