SPOTY - 4 czerwca 2023 r.
-
To by trzeba dokładniej zaplanować, nie ma się co spieszyć. A nie w ten weekend tylko kiedy indziej myślę, że co najmniej z miesiąc
-
Ja również mam nadzieję, że coś się w okolicach Katowic zorganizuje. Ogólnie na Śląsku mało się dzieje..
-
Spocik fajny lecz
zbyt mało osób było. Trzeba by coś zorganizować na większym terenie np.: SosinaŁeee, ominęło mnie
Tydzień nie gościłem na Złośniku, a tu tyle się działo...
A na Sosinie jak najbardziej można by się było spotkać, bądźmy w końcu lokalnymi patriotami, a nie pędzić na "obczyznę" -
Łeee, ominęło mnie
Tydzień nie
gościłem na Złośniku, a tu tyle się działo...
A na Sosinie jak
najbardziej można by się było spotkać, bądźmy w końcu lokalnymi patriotami, a nie
pędzić na "obczyznę"Coś się na pewno jeszcze zorganizuje Pomysł był na niedzielę, ale mnie w Jaworznie nie będzie niestety, więc ewentualnie beze mnie
-
Plan B:
spot w Jaworznie lub Katowicach (albo gdzieś pomiędzy ) w przyszły, długi weekend.
Miejsce i czas wybierzemy demokratycznie - proszę o wpisy z propozycją: dzień (piątek, sobota, niedziela) + miejsce. Godziny zapewne takie, żeby się dało auta zobaczyć i zrobić zdjęcia - czyli w programie wspólny obiadek
Jednocześnie głosowanie będzie na Autokąciku, więc na koniec podsumuję głosy i dam znać co i jak
-
Jeśli o mnie chodzi w grę wchodzi i sobota i niedziela, piątek niestety odpada ze względu na pracę.. Co do miejsca, to wolałbym coś bliżej Katowic, ale nie ma problemu, żeby zrobić kilka km więcej. Jako, że jestem tutaj niski stażem dostosuję się do reszty.
-
Na razie prowadzi niedziela - po 16:00 Jeśli chodzi o miejscówkę - parking podziemny Silesii albo Ikei.
-
Na razie prowadzi
niedziela - po 16:00 Jeśli chodzi o miejscówkę - parking podziemny Silesii albo
Ikei.Niedziela pasi
Jestem za Ikea- jak dla mnie- łatwiej trafić (w parking ;]) -
Czyli niedziela o 16:00 - IKEA. Proponuję zebrać się może na parkingu górnym najpierw? Ja się w podziemiach zawsze gubię
I może z Jaworzna skoczymy sobie grupowo? Podejrzewam, że pewnego pasażera, który wstydzi się kilku wgniotów na Matrixie będę z Jelenia brał...
-
No to Ikea, godzina 16:00
-
Z Jaworzna kolumną jedziemy z Lukoila Przyłączasz się?
-
Postaram się też zjawić
Czyli w niedziele o 16 parking Ikea KatowiceJakbyście coś zmienili dajcie mi najlepiej znać telefonicznie
A może ktoś mi poda nr telefonu, kto na pewno się zjawi, jakbym się zgubił to zadzwonięMoże ktoś wreszcie zlokalizuje skąd są u mnie tu stuki z przodu auta
-
Więc i ja się zjawię..
-
Super
-
no oczywiście Tylko o której na Lukoilu??
-
15:30
-
15:30
OK, to do zobaczyska
-
Przypominam o jutrzejszym spocie Ja dojadę jednak bezpośrednio do IKEA - bo będę startował od znajomych z Chorzowa
Niemniej jednak - myślę, że "spot pośredni" na Lukoilu i dojazd kolumną pozostanie jako część programu
Do zobaczenia jutro
-
Jak pierwszy potwierdzę, że dzisiejszy zlot w Katowicach się odbył
Pojawiły się i tika i matizy
Wrzucam zdjęcia, które zrobiłem.
PS 1: gdzie zaginął mokry kolega od matiza? czekaliśmy na Ciebie koło wesołego miasteczka a potem w Chorzowie na stacji Lukoil (czy jakoś tak). Dojechałeś do domu?
PS 2: Piotrek co to tak wolno się zbierasz ze świateł
Wg mnie zlot udany, mi osobiście się podobało
-
Jak pierwszy
potwierdzę, że dzisiejszy zlot w Katowicach się odbył
Pojawiły się i tika
i matizyI jeszcze 3 inne auta
Wrzucam zdjęcia,
które zrobiłem.Ja zaraz zrzucę i zacznę obrabiać.
PS 1: gdzie zaginął
mokry kolega od matiza? czekaliśmy na Ciebie koło wesołego miasteczka a potem wDotarł - dolał 18 litrów wody i dojechał.
Chorzowie na stacji Lukoil (czy jakoś tak). Dojechałeś do domu?
PS 2: Piotrek co to
tak wolno się zbierasz ze świateł
Wg mnie zlot udany,
mi osobiście się podobałoFajnie było - dzięki śliczne za spota i do zobaczenia