Zapalanie na gazie
-
Ja odpalam na gazie w zimie może z 2 razy w tygodniu, instalację mam od 2,5 roku i pali mi na gazie za każdym razem na dotyk. Nie udało się raz, w zeszlym roku przy -20. Tak, że da się. Auta prawie nie reguluję, więc może po prostu fajnie mi się zgrywa instalacja z autkiem.
-
Ja odpalam na gazie w zimie może z 2 razy w tygodniu, instalację mam od 2,5 roku i pali mi na
gazie za każdym razem na dotyk. Nie udało się raz, w zeszlym roku przy -20. Tak, że da się.
Auta prawie nie reguluję, więc może po prostu fajnie mi się zgrywa instalacja z autkiem.cisnienie w parowniku jest z instalacji ta cewka otwiera doplyw gazu do silnika , jutro beda fotki to moze sie rozjasni ....
-
cisnienie w parowniku jest z instalacji ta cewka otwiera doplyw gazu do silnika , jutro beda
fotki to moze sie rozjasni ....Wtedy może się rozjaśni. Pod pojęciem cewka rozumiesz pewnie elektrozawór, więc ja nadal nie rozumiem jaka jest różnica pomiędzy doprowadzeniem gazu przez standardowy elektrozawór i ten od "ssania". Jedyne wyjaśnienie, jakie wydaje mi się racjonalne, to że ten od "ssania" doprowadza gaz z przed membran parownika.