wyciekający płyn chlodzący z gaźnika
-
mam problem z wyciekającym płynem z siłownika wyłączającego ssanie ,jest przykręcany na dwie sruby a do niego jest też zamocowany uchwyt linki gazu, czy można to uszczelnić,czy jet tam jakaś uszczelka?albo czy można kupić i gdzie sam siłownik byłbym wdzięczny za poradę
-
mam problem z wyciekającym płynem z siłownika
wyłączającego ssanie ,jest przykręcany na dwie
sruby a do niego jest też zamocowany uchwyt linki
gazu, czy można to uszczelnić,czy jet tam jakaś
uszczelka?albo czy można kupić i gdzie sam siłownik
byłbym wdzięczny za poradęNa pewno z siłownika? Może wycieka Ci płyn chłodzący ogrzewający element woskowy? Wystarczy założyć obejmy lub wymienić weżyki.
-
Na pewno z siłownika? Może wycieka Ci płyn chłodzący ogrzewający element woskowy? Wystarczy
założyć obejmy lub wymienić weżyki. Napewno wycieka płyn chłodzący z tego siłownika jeśli się ssanie wyłączy to przestaje kapać a kapie coraz mocniej czy jest ten element rozbieralny jest tam jakaś uszczelka?Wężyki napewno są dobre bo by kapało bez przerwy ,widze że wiesz o co chodzi to może wiesz jak to uszczelnić czy trzeba wymienić cały siłownik -
Wycieka spod tego trzpienia popychającego zębatkę? Przypuszczam, że niestety nie da sie tego uszczelnić. Widzę, że w katalogu występuje sam element woskowy, ale nie wiem, czy wymiana jest bezproblemowa (element o nr katalogowym 13212-84000-000). Nie znam dokładnej ceny tego elementu. Zapytaj w sklepie.