[S-Tico] Tico 1997 klima, alu full wypas lpg
-
Heh, przyszedł i na mnie czas. Sprzedam swoje tico - cena zaporowa 2500 - nie podlega negocjacjom. W tej cenie odbierasz zatankowane do pełna tico - oraz kupę części, 2 komplety kół (na kilka lat wystarczą - opony w bdb stanie). Do tego bardzo dużo części z garażu - dużo nowych. Stali userzy wiedzą, że nie żałowałem inwestycji w to auto - wymienione większość części, blachy wymieniane kilka lat temu na nowe - do tej pory dobrze się trzymają. Sprawna klimatyzacja, lpg - blos (mam też komplet instalacji mixerowej). Mechanicznie w stanie bdb. Owszem - jest już parę rzeczy do zrobienia - ale są to bardziej upierdliwe drobnostki. Układ jezdny w pełni sprawny, gaźnik też. Przewody paliwowe miedziane, hamulcowe nie pognite. Podłoga cała. Progi też wytrzymają (chociaż ze względów estetycznych można by je wymienić). Auto jedzie prosto, nie zostawia więcej śladów niż powinno, hamuje (warto jednak zajrzeć co jakiś czas do tyłu i wyregulować). Klima serwisowana co rok - chłodzi bardzo ładnie. Zbiornik paliwa nie pognity.
Najważniejsze mody:
klima, alusy 13" z oponami uniroyal rainexpert 3, zimowe koła 13" z oponami dębica frigo 2, podgrzewane lusterka ajs, fotele z hondy civic VI, panele głośnikowe renault 19 - w komplecie głośniki dwudrożne, pełne wygłuszenie drzwi przednich i tylnych - maty butylowe, kierownica z suzuki swift, 2 komplety dywaników (gumowe i materiałowe), spryskiwacze na ramionach wycieraczek, światła dzienne LED dobrej firmy, reflektory przednie po regeneracji odbłyśników, tarcze nacinane mikoda, elektryczna antena, BLOS LPG, zegarek fabryczny, centralny zamek z pilotami, zwijane fabryczne tylne pasy, kontrolka rezerwy paliwa, el. szyby.
Na blacie obecnie ok 366 000km. Olej Midland 10W40. Płyn chłodniczy prestone. Opis trochę chaotyczny, forumowicze autko znają :) Wolę zamieścić ogłoszenie najpierw tutaj, niż publicznie.
Ubezpieczenie i przegląd do maja 2018. Czarne blachy :) Pierwszy właściciel - od nowości w domu. W komplecie radio Clarion MP3, za dopłatą 300zł zostawię zamontowany dobrej firmy wzmacniacz audio.
-
Oj ciężko będzie sprzedać, mojego za 1200zł nikt nie chce się czepić. Tylko mój jest bez klimy, lpg ma. Chyba przez podwyżki OC teraz ciężko sprzedać stare auto, jeszcze straszą nowymi zasadami przeprowadzenia przeglądu, czarno to widzę.
-
No nic, nie upieram się :) Póki jeździ, to będę śmigał. Może wrócę do stock'a, będzie taniej, a części ktoś może odkupi.
-
@miechomiecho powiedział w [S-Tico] Tico 1997 klima, alu full wypas lpg:
j, niż publicznie.
Ubezpieczenie i przegląd do maja 2018. CzarOgłoszenie już nieaktualne :(