Bylby ktos chetny na sprezyny lesjoforsa -40?? tanio :)
-
Przeglądam neta i
niestety w normalnej cenie Eibachów nie znalazłem.
Ich numer F8004002- tył, F8004001 - przód też nie bardzo pomaga w znalezieniu oferty w jakiś
normalnych pieniądzach.
878 zł za komplet - taką najniższą cenę znalazłem w necie.
Teraz widzę, że trzeba było brać tamten set z UK, bo był za grosze w stosunku do tego co jest obecnie na rynku z tymi sprężynami.Myślałem, że
łatwiej będzie mi się na coś zdecydować w kwestii gleby, jednak taczki z samochodu
też nie chcę zrobić.oj tam, drogi u nas coraz lepsze
- tył, F8004001 - przód też nie bardzo pomaga w znalezieniu oferty w jakiś
-
Takie male pytanko jezeli juz temat o sprezynach jest
Czy ori sprezyny od gti obnizaja swistaka 5d ? Zauwazylem ze w temacie dawcy z prosba o wycene samochodu napisal ze sa ori z gti, ladnie usiadl na nich. -
Takie male pytanko
jezeli juz temat o sprezynach jest
Czy ori sprezyny od
gti obnizaja swistaka 5d ? Zauwazylem ze w temacie dawcy z prosba o wycene
samochodu napisal ze sa ori z gti, ladnie usiadl na nich.Zauważ też, że jest napisane, że są amortyzatory Koni Sport, to od nich tak usiadł BPX wsadzał sprężyny z GTi do 3d i siadł symbolicznie (chyba coś ok 1 cm. jak mnie pamięć nie myli), nie wiem jakby to było przy 5d, ale nie sądzę, żeby zrobiło to szał
-
Zauważ też, że jest
napisane, że są amortyzatory Koni Sport, to od nich tak usiadł BPX wsadzał
sprężyny z GTi do 3d i siadł symbolicznie (chyba coś ok 1 cm. jak mnie pamięć nie
myli), nie wiem jakby to było przy 5d, ale nie sądzę, żeby zrobiło to szałA z tego co ja pamiętam, to zdjęcia są robione na obniżających sprężynach
-
Amortyzatory nie mają wpływu na wysokość zawieszenia...
-
Amortyzatory nie
mają wpływu na wysokość zawieszenia...Really? Jak wrzucałem do golfa TA-Technixy to usiadł od razu jak głupi a sprężyny zostały te same
-
Czyli była inna długość od mocowania amortyzatora do gniazda sprężyny
-
Czyli była inna
długość od mocowania amortyzatora do gniazda sprężynyByć może, i zapewne dlatego jakoś mi się skojarzyło, że Koni Swiftowe są też obniżające.