Pytanie. Szukam Swifta GTI
-
To Ty na tym
zdjęciu?Młodszy brat. Szukałem jakiegoś zdjęcia gdzie jestem przy swifcie ale nie mogę znaleźć.
-
Młodszy brat.
Szukałem jakiegoś zdjęcia gdzie jestem przy swifcie ale nie mogę znaleźć.To naprawdę się ze Swiftem GTI wychowaliście
Młodyboruch się odezwał?
-
18 Lat... więc skąd
tutaj sporo kasy Ale, to Ja wtedy miałem tylko na bieżące wydatki, o aucie mogłem
pomarzyć, nie myśląc już o wsadzaniu w niego kasy
Spokojnie. Z przemytu narkotyków można wyżyć
A na serio. Nie masz się o co martwić. Dam radę. -
To naprawdę się ze
Swiftem GTI wychowaliście
Młodyboruch się
odezwał?
Odpowiedzi
0Czekam z niecierpliwością.
Znalazłem coś jeszcze:
-
Cysiu pisz do
młodegoborucha ma 2 egzemplarze w dobrym stanie, do wyboru jest bialy gti, i
granatowy, jezeli bym mial tobie pomoc w wyborze bral bym bialegoCo Wy z tym granatowy ciągle?? On został sprzedany już bardzo dawno - miał go może kilka dni z tego co mi pisał bo się od razu sprzedał dalej. Sam bym rozważał jego kupno jakby miał taka zdrowa budę jak na zdjęciach ale go nawet na żywo nie widziałem bo już go nie było jak miałem więcej kasy.
-
Co Wy z tym
granatowy ciągle?? On został sprzedany już bardzo dawno - miał go może kilka dni z
tego co mi pisał bo się od razu sprzedał dalej. Sam bym rozważał jego kupno jakby
miał taka zdrowa budę jak na zdjęciach ale go nawet na żywo nie widziałem bo już go
nie było jak miałem więcej kasy.No to mówiłem, że granatowy lepszy, bo od razu poszedł.
-
18 Lat... więc skąd
tutaj sporo kasy Ale, to Ja wtedy miałem tylko na bieżące wydatki, o aucie mogłem
pomarzyć, nie myśląc już o wsadzaniu w niego kasyto patrz teraz ja akurat mam 19 lat 3 tyg temu zdalem prawko swifta kupilem mhmm jak mialem 17 lat? po 3 miesiacach go rozebralem i zaczalem dzialac, poprzez kupienie sprzetu ,kompresor, migomat, pistolet i wiele wiele innych gowien, do tego tylko juz kasy wpakowalem w swojego, ze szok w miedzy czasie namowilem brata zeby kupil gti bo wiedzialem ze po czasie bedzie sie rozlatywac a pozniej mi go odda , a szykuje sie bardzo fajny projekt aa nawet szkole zmienilem , ktora by byla w kierunku motoryzacyjnym
-
to patrz teraz
ja akurat mam 19 lat 3 tyg temu zdalem prawko swifta kupilem mhmm jak mialem 17 lat?
po 3 miesiacach go rozebralem i zaczalem dzialac, poprzez kupienie sprzetu
,kompresor, migomat, pistolet i wiele wiele innych gowien, do tego tylko juz kasy
wpakowalem w swojego, ze szok w miedzy czasie namowilem brata zeby kupil gti bo
wiedzialem ze po czasie bedzie sie rozlatywac a pozniej mi go odda , a szykuje sie
bardzo fajny projekt aa nawet szkole zmienilem , ktora by byla w kierunku
motoryzacyjnymNo to podziwiać Ja nie potrafiłbym tyle w takim wieku, gdzie człowiek jest bez pracy władować zaznaczam ZE SWOJEJ, ZAROBIONEJ KASY (nie od rodziców) w samochód. Każdy ma swoje zamiłowania :-) Ja podróżowałem hehe
-
to jak zwierzenia to jedziemy. Też mam 19 lat jeżdżę bez prawka i na tyle pokochałem ten samochód ze jestem w stanie wsadzić każdy grosz w niego
Większość nie miała pojęcia ze z taką gównażerią siedzi hahahahaah
-
to jak zwierzenia
to jedziemy. Też mam 19 lat jeżdżę bez prawka i na tyle pokochałem ten samochód ze
jestem w stanie wsadzić każdy grosz w niego
Większość nie miała
pojęcia ze z taką gównażerią siedzi hahahahaahjak nie, ja mam 20 lat i w swifta nie liczę ile już wsadziłem, szczególnie z tą wymianą silnika, a zaraz jeszcze opony i felgi nówki (2300~zł), mocowania (300-500), obszycie foteli, boczków, kanapy alcantrą (1500-2000), rozważam też pomalowanie auta plastdipem na jakiś ciekawy kolor (400-1200 w zależności czy samemu czy nie) i oczywiście wiele wiele innych pomysłów mi zaraz przyjdzie do głowy. Każdy mówi ze glupi jestem ze tyle laduje w to damskie jeździdło na drobne zakupy, bez mocy, ale to tylko i wyłącznie moja sprawa na co wydaje zarobione przez siebie pieniądze... Też chciałbym pokombinować coś sam, pomalować, pospawać, ale niestety podobnie jak BPX zero warunków na parkingu pod domem...
-
to jak zwierzenia
to jedziemy. Też mam 19 lat jeżdżę bez prawka i na tyle pokochałem ten samochód ze
jestem w stanie wsadzić każdy grosz w niego
Większość nie miała
pojęcia ze z taką gównażerią siedzi hahahahaahnoo bez prawka to ja przejezdzilem 2 lata cale szczescie, ze dostalem tylko 1 mandat ale i tak to bylo jak akurat jezdzilem motocyklem suzuki gs 550e z 83r
-
ja dostałem w grudniu jak wleciałem bokiem na parking pod tesco a policja stała
-
Rozumiem, że z drogi wleciałeś na parking bo ogólnie parkingi to tereny prywatne na których można latać bokiem mając 3 promile we krwi bez pasów, świateł, przeglądu i oc i na dobrą sprawę policja nic ci nie może zrobić
-
Większość nie miała
pojęcia ze z taką gównażerią siedzi hahahahaahKurde obstawiałem jakieś trzy dychy...
-
w teorii nie mając prawka kłócił byś się z policja jeśli powiedzieli ze szefostwo tesco ich wezwało i mają uprawnienia do tego?
-
ja dostałem w
grudniu jak wleciałem bokiem na parking pod tesco a policja stałanie masz się czym chwalić ,że jeździsz bez prawka, radził bym , żebyś uważał co wypisujesz na publicznym forum, bo w świetle prawa twoje posty mogą posłużyć jako dowód w sprawie... taka moja dobra rada kolego:)
-
no i co z tym mi zrobią egzamin 12 czerwca wiec zanim swift ruszy z miejsca prawo jazdy będę miał zdane, a policja myślę ze ma lepsze rzeczy do roboty.
-
no i co z tym mi
zrobią egzamin 12 czerwca wiec zanim swift ruszy z miejsca prawo jazdy będę miał
zdaneZbytnia pewność siebie bywa zgubna
-
Zbytnia pewność
siebie bywa zgubnaNie tak łatwo zdać
A po drugie w przypadku braku prawka OC nie działa
-
No nie wiem czy po przejechaniu 30 tyś km trudno będzie zdać. Ale nie kłócę sie
A zresztą swift wyjedzie nie wcześniej jak we wrześniu wiec mam czas na 3-4 egzaminy jak nic.