Poszukiwania hatchbacka 1.3 3d ze zdrową budą
-
-
http://otomoto.pl/subaru-justy-4x4-2-komplety-kol-oplacone-C28871532.html
Czerwona półeczka i popielniczka, będą pasować pod fotele i boczki
-
Hehehe teraz to już nie ma się do czego doczepić
-
Jak rdza jest już na pasie przednim, nie chcę oglądać spodu..
-
Jak rdza jest już
na pasie przednim, nie chcę oglądać spodu..Progi chyba robione barankiem bo czarne z obu stron przed drzwiami.
Problem z Justy jest taki, że jakieś 90% jest w górach więc ładne kilkaset kilometrów ode mnie
Poluję też na jakieś GTi z Włoch -
A może sobie kupić kurcze z klatką hehe ?
Tylko wtedy niestety wnętrza nie będę mógł wykorzystać mojego
Ale przynajmniej podłoga wydaje się być zdrowaŁadny GTi w Niemczech niestety bardzo daleko
TUTAJ -
no z klatka fajnie deske i fotele na przod wsadzisz a tyl po co ci?? masz przeciez galanta
-
no z klatka fajnie
deske i fotele na przod wsadzisz a tyl po co ci?? masz przeciez galantaTutaj tylko szkoda ciąć deskę, żeby ją zmieścić na klatkę a fotele to bym do tej wersji jakieś kubełki prędzej wsadził bo i tak ich nie rozłożę...
-
Ładny GTi w
Niemczech niestety bardzo daleko
TUTAJnadkola i błotniki zjada juz rdza, więc progi na 100% do wymiany i podłoga do roboty czyli do ceny conajmniej 1500zł na blacharke;) ale ładny oryginalny jest trzeba przyznać
-
nadkola i błotniki
zjada juz rdza, więc progi na 100% do wymiany i podłoga do roboty czyli do ceny
conajmniej 1500zł na blacharke;) ale ładny oryginalny jest trzeba przyznaćAle cenę ma rozsądną
Reno22 (ciekawe ile osób go pamięta :P) w sumie swego czasu często jeździł do Włoch więc muszę z nim zagadać :] -
też nad nim myślałem rudej trochę ma, no i handlarz ... jeszcze jest z NL niezły za 900 euro.
http://www.autoscout24.de/DetailsGTM.aspx?id=232198381&cd=635036699850000000&asrc=st|as
Do tego z DE mam 400 km do tego drugiego ok. 200. Tak pewnie w wakacje nigdzie nie pojadę, to może się zbiorę w końcu do grzebania przy swoim
-
Ze zdjęciami zaszalał...
-
Ze zdjęciami
zaszalał...no cóż, nie mniej jednak i te wyglądają obiecująco
-
Reno22 (ciekawe ile
osób go pamięta :P) w sumie swego czasu często jeździł do Włoch więc muszę z nim
zagadać :]Nie pamiętam ale znam, raczej już nie jeździ wystarczająco zarobiony jest u nas, ale przyjechać z Włoch samochodem na kołach kosztuje ładnych parę stówek więc już dodatkowe koszta... Powiedzmy że ja mógłbym pojawić się w każdej chwili we Włoszech, ale tylko okolice Turynu i Mediolanu Zresztą tam też powoli o dobre GTi ciężko a jak się trafi to kosztuje europejskie pieniądze
-
Powiedzmy że ja mógłbym pojawić się w każdej chwili we Włoszech, ale tylko okolice
Turynu i Mediolanu Zresztą tam też powoli o dobre GTi ciężko a jak się trafi to
kosztuje europejskie pieniądzeAle szukać można - czasami można najwyraźniej coś ciekawego trafić.
Podróż to oczywiście by było jakieś powiedzmy i 1500km w jedną stronę ale buda raczej zdrowsza będzie niż z Niemiec.
Może na Wakacje się wybiorę do Chorwacji (a już na 100% będę na Węgrzech) to ewentualnie się rozejrzę czy coś ciekawego się tam nie trafi -
Tylko Chorwacja nie jest w Uni.. czyli dochodzi cło
-
Tylko Chorwacja nie jest w Uni.. czyli dochodzi cło
Ale od 1 lipca 2013 czyli za półtora miesiąca już będzie w Unii Europejskiej
http://www.mf.gov.pl/sluzba-celna/wiadomosci/komunikaty/-/asset_publisher/2UWl/content/id/3701022
-
O proszę, to nie wiedziałem
-
jak coś to mogę pomóc na terenie zachodnich DE, NL, BE no i jeszcze Luksemburga No chyba że przyjdzie mi wakacyjne wcześniej, to może też coś kupię
-
jak coś to mogę
pomóc na terenie zachodnich DE, NL, BE no i jeszcze Luksemburga No chyba że
przyjdzie mi wakacyjne wcześniej, to może też coś kupięWeź no tam poszukaj blisko Cie jakiś ładnych ori alu do foki 16 na zimę jak Ci się nudzi