Dane osoby posiadającej stronę swiftklub.pl
-
Przelewik zlecony
-
Ode mnie poszlo wczoraj.
-
odemnie powinien juz jutro byc mhm teraz taka sprawa, mysle ze powinnismy wytypowac chociaz 2 administratorow ktorzy beda dbac o stronke i wrzucac jakies newsy. Chyba, ze jest ktos chetny na ochotnika?? ja myslalem o Starymjaponcu, poniewaz prowadzil tam jakiegos bloga na ktorym bylo duzo ciekawych informacji, a druga osoba niech bedzie orgianizator mysle ze tak by bylo sprawiedliwie
-
Dotarły przelewy od 7 osób. Jesteśmy coraz bliżej
-
9
-
moj tez powinien juz byc poniewasz dzisaj zrobilem mozesz zrobic liste kto wplacil a kto nie
-
odemnie powinien
juz jutro byc mhm teraz taka sprawa, mysle ze powinnismy wytypowac chociaz 2
administratorow ktorzy beda dbac o stronke i wrzucac jakies newsy. Chyba, ze jest
ktos chetny na ochotnika?? ja myslalem o Starymjaponcu, poniewaz prowadzil tam
jakiegos bloga na ktorym bylo duzo ciekawych informacji, a druga osoba niech bedzie
orgianizator mysle ze tak by bylo sprawiedliwieKiedyś, w innym temacie dotyczącym strony klubowej, zobowiązałem się, że jeśli takowa powstanie, to mogę wrzucać jakieś newsy, więc dotrzymam słowa jeśli nie będzie to kolidowało z moimi innymi zajęciami.
Poza tym, jeśli dobrze pamiętam, posiadam około 30 poradników ze starej strony klubowej (połowę wydobyłem poprzez archiwum stron www, a drugą połowę podesłał mi Mateusz). Do tego, około 10 innych materiałów (historia, info, prasa itp.). Więc strona klubowa będzie od razu w pewnym stopniu funkcjonalna. -
mozesz zrobic liste kto wplacil a kto nie
Dobrze by było to byśmy się dowiedzieli kto zwleka...
-
Minął ledwie tydzień a Wy już chcecie listę aby wiedzieć kto zwleka... Spokojnie
-
trrzeba wiedziec kogo scigac
-
Dokładnie. Wywózka do lasu i dycha się znajdzie
-
dobra domena gotowa wybrana itp mamy 90zł potrzebujemy 170 na 2 lata później zniżka po 50zł bodajże tak wiec do pracy Panowie 10zł to nawet nie paczka fajek.
-
dobra domena gotowa
wybrana itp mamy 90zł potrzebujemy 170 na 2 lata później zniżka po 50zł bodajże tak
wiec do pracy Panowie 10zł to nawet nie paczka fajek.Panie to prawie polowka krajowej z biedronki albo 4 harnasie moze kiedys uda sie zrobic jakis zlot kilku dniowy jak widze wszystko powoli wraca :-)
-
Panowie i Panie :-) Aby nowa strona była dobrze wy pozycjonowana, aby odnośnik w wyszukiwarce był jednym z najwyżej pozycjonowanych, a tym samym aby jak najwięcej ludzi na nią trafiało, powinna zawierać słowa kluczowe. Więc proponuję nazwę strony:
www.suzukiswiftclub.pl
www.suzukiswiftklub.plWiększość ludzi wpisuje swój problem w taki sposób w przeglądarkę: "kłopoty z obrotami w suzuki swift" itp. Wiem że adres może długi, dlatego można dodatkowo wynająć inny adres, np. www.ssklub.pl który będzie przekierowywał ludzi na stronę docelową.
Podane przeze mnie strony są wolne.
-
U mnie bank wymaga adresu w przelewie. Potrzebuję ulicę, kod, miejscowość.
Sparrow - będzie trochę inna, ale fajna domena. Nic nie bój. :]
-
Sparrow - będzie trochę inna, ale fajna domena. Nic nie bój. :]
Dokładnie - ci sami ludzie pod innym banerem
-
Poszło.
-
1. Boxxing
2. Krzemol1994
3. BPX33
4. jOOeL
5. toydols
6. plastekk
7. Artur59681
8. alek_wwa
9. zaklinaczwrc
10. szymonsct
11. zajczykowski
12. Wons
13. Dżizas
14. staryjaponiec
15. hubiRALLY
16. zubrowaty
17. krasustop
18. UnownSwift we wrześniu idzie do piachu ale co tam
Poszło, nie kupię sobie 0.7 kg fileta z kurczaka w tym tyg już -
Jak tam wpłaty? Szpadel i worki czekają
-
Jak tam wpłaty?
Szpadel i worki czekająMógłby wreszcie skarbnik napisać kto wpłacił i by wszystko jasne było.