Dane osoby posiadającej stronę swiftklub.pl
-
Oto dane bankowe do
przelewu na wykupienie hostingu:
12 2490 1044 0000
4200 5052 0906 Alior SyncCzyje konto? Co pisac w przelewie?
-
już edytowałem wyżej post są tam wszystkie informacje
-
Jeśli po weekendzie zostaną mi na koncie jakiekolwiek pieniądze to pójdzie przelew, a jak nie to dopiero w maju będę mógł przelać...
-
Jeśli po weekendzie
zostaną mi na koncie jakiekolwiek pieniądze to pójdzie przelew, a jak nie to dopiero
w maju będę mógł przelać...No... a na red bulle na stacji benzynowej to było
-
No... a na red
bulle na stacji benzynowej to byłoTo było 2 tygodnie temu...
Zresztą już wiem, że będę mógł przelać, bo nici z przyciemniana szyb przed weekendem majowym.
-
Panowie czym szybciej przelewy dojdą tym szybciej strona ruszy. Na dzień dzisiejszy dotrł 1 przelew od jOOela
-
Jutro pójdzie ode mnie
-
Ode mnie właśnie poszło.
-
Przelewik zlecony
-
Ode mnie poszlo wczoraj.
-
odemnie powinien juz jutro byc mhm teraz taka sprawa, mysle ze powinnismy wytypowac chociaz 2 administratorow ktorzy beda dbac o stronke i wrzucac jakies newsy. Chyba, ze jest ktos chetny na ochotnika?? ja myslalem o Starymjaponcu, poniewaz prowadzil tam jakiegos bloga na ktorym bylo duzo ciekawych informacji, a druga osoba niech bedzie orgianizator mysle ze tak by bylo sprawiedliwie
-
Dotarły przelewy od 7 osób. Jesteśmy coraz bliżej
-
9
-
moj tez powinien juz byc poniewasz dzisaj zrobilem mozesz zrobic liste kto wplacil a kto nie
-
odemnie powinien
juz jutro byc mhm teraz taka sprawa, mysle ze powinnismy wytypowac chociaz 2
administratorow ktorzy beda dbac o stronke i wrzucac jakies newsy. Chyba, ze jest
ktos chetny na ochotnika?? ja myslalem o Starymjaponcu, poniewaz prowadzil tam
jakiegos bloga na ktorym bylo duzo ciekawych informacji, a druga osoba niech bedzie
orgianizator mysle ze tak by bylo sprawiedliwieKiedyś, w innym temacie dotyczącym strony klubowej, zobowiązałem się, że jeśli takowa powstanie, to mogę wrzucać jakieś newsy, więc dotrzymam słowa jeśli nie będzie to kolidowało z moimi innymi zajęciami.
Poza tym, jeśli dobrze pamiętam, posiadam około 30 poradników ze starej strony klubowej (połowę wydobyłem poprzez archiwum stron www, a drugą połowę podesłał mi Mateusz). Do tego, około 10 innych materiałów (historia, info, prasa itp.). Więc strona klubowa będzie od razu w pewnym stopniu funkcjonalna. -
mozesz zrobic liste kto wplacil a kto nie
Dobrze by było to byśmy się dowiedzieli kto zwleka...
-
Minął ledwie tydzień a Wy już chcecie listę aby wiedzieć kto zwleka... Spokojnie
-
trrzeba wiedziec kogo scigac
-
Dokładnie. Wywózka do lasu i dycha się znajdzie
-
dobra domena gotowa wybrana itp mamy 90zł potrzebujemy 170 na 2 lata później zniżka po 50zł bodajże tak wiec do pracy Panowie 10zł to nawet nie paczka fajek.