Dane osoby posiadającej stronę swiftklub.pl
-
Te z boku nie działa bo prawdopodobnie już go nie ma na serwerze imageshacka, link prowadzi do strony głównej. To musi wystarczyć
-
Panowie zapraszam!
Nasz nowy fanpejdż ;p -
Ja poszukam na drugim kompie bo kiedyś sobie na tapecie ustawiłem tak mi sie podobały te fele w świstaku jak znajdę to wstawię
-
Panowie zapraszam!
znajdź jakiś lepszy dekiel, bo ten tytułowy lata świetności ma za sobą
Nasz nowy fanpejdż
;pa nie lepiej napisać :
Klub posiadaczy samochodu Suzuki Swift.
Od czasu do czasu pojawi się VI poza tym forum na FB ? -
Dekiel jest fantazyjnie upierd***** rajdowym błotkiem
Hellsin nie martw sie Twoje zdjęcia też zawitają na FBA co do forym na FB, to nie jest forum na FB tylko reklama forum Jak chccie 6 i 7 generacje to mogę dodać ale koledzy się na nas wypięli ponieważ początkowe rozmowy były na temat połączenia
-
Panowie zapraszam!
Nasz nowy fanpejdż
;pNie mam facezbooka!
-
BPX33 jak Ty możesz żyć? ;p Nie no żartuje. Ale nie mając konta możesz pooglądać.
Już część zdjęć na fejsie wgrana. Wrócę dodam więcej .
CZEKAM NA ZDJECIA. Jak na razie mam od 4 osób.
-
Z tego co pamiętam w końcu "Nowe Swifty" też miały być (choć wiadomo, z początku i tak głównie będzie o starych). To jak to w końcu będzie?
-
Poproszę brata może ma jakieś ładne zdjęcia swojej mk5
-
możesz też odemnie foty wrzucić :
ZureX -
No nie wierzę
Mój na kołpakach poszedł
Wywal tamto na kołpakach i jeśli możesz to zmień na któreś z tych:
Albo trochę starsze:
-
1. Forum stoi na darmowym czy płatnym hostingu cba? Kurczę mam nadzieję, że to będzie śmigać, wprawdzie społeczność świstaków nie będzie tak obszerna jak np. civicklub itp. więc ruch będzie SPORO mniejszy, ale odnośnie cba, ja nawet podczas TESTÓW PUSTEGO forum, kilka razy dziennie napotykałem błedy serwerów cba No ale poczekamy, zobaczymy.
2. Czy dałoby radę stworzyć subdomenę na jakiś portal (stronę klubową)? Np. portal.swiftclub.pl, gdzie można by ładować newsy, poradniki itd. Ile w ogóle jest baz danych sql na tym cba?
Czy może są jakieś inne plany odnośnie strony klubowej?3. Co do facebooka, myślę, że warto ściągnąć to ograniczenie na "nowe" i "stare" modele. Nie wiem czy to dobry pomysł, już na początku wyganiać właścicieli (nowych) Swiftów
4. Ile jest w końcu generacji Swifta? Spotkałem trzy typy oznaczeń (sorry jeśli gdzieś będzie zła data):
MK1 1983-1988,
MK2 1988-2003,
MK3 2005-2010,
MK4 2010-do teraz
(oficjalne oznaczanie w Europie, w "ojczyźnie" europejskich Swiftów, czyli na Węgrzech)MK1 1984-1989
MK2 1989-2003
MK3 2005-2010
MK4 2010-do teraz
(oficjalne oznaczanie w Europie, według historii Suzuki, z ich oficjalnej, niemieckiej strony www http://auto.suzuki.de/suzuki/unternehmen/historie )MK1 1983-1988
MK2 1988-1991
MK3 1991-1996
MK4 1996-1999
MK5 1999-2001
MK6 2001-2003
MK7 2004-2010
MK8 2010-do teraz
(nieoficjalne oznaczanie, mniej więcej taki rozstrzał panuje wśród właścicieli, a to nie wszystko, bo skoro tutaj faceliftingi liczone są jako generacje, to w 1986 i 2008 również były faceliftingi, więc wychodzi, że jest 10 generacji Swifta). -
No, no! Fajnie to zaczyna wyglądać.
P.S. Myślę, że skoro już wszystko Nam wyjaśniłeś to możesz usunąć ten nowy dodatek w podpisie.
-
Ja nigdy nie miałem problemu z CBA a pracuje z nimi od 5 lat. Wielkość serwera dopiero będzie ugadana z nimi ponieważ najpierw muszę ukończyć forum. A wielkość zawsze da się zmienić . Co do portalu jak forum ruszy i będzie stabilne portal oddał w twoje ręce ja licze od mk1 do mk5 2003 i później 2 generacje. Najlepszym przykładem tego liczenia jest Mitsubishi Lancer Evo.
Zapomnialem w moich mkach o lifvie 1 ale myślę ze na tyle aut ba forum zostanie mi to wyłączone (chodzi o userow mk1)
Oznaczenie od mk1 do mk7 jest chyba wygodniejsze i bardziej przejrzyste.
-
Jak byś mógł jeszcze mojego dodać seryjnego mk4 5D ale zdjęcie z KZK masz może jakieś się nada
Masz foto http://zlosniki.pl/ubbthreads.php?ubb=showflat&Number=1090689&page=4 -
Tylko wybierz jakieś ogarnięte zdjęcia, bo duża część wrzuconych jest po prostu tragiczna
-
Wiem wystarczy nawet jedno. Niestety tylko tel był pod ręką.
-
Jedna uwaga, jak wrzucasz foty aut może usuwać numery rejestracyjne, nie każdy by sobie pewnie życzył żeby były
-
Dokładnie, jestem za, jakoś estetycznie zamazać i będzie spoko
-