Dane osoby posiadającej stronę swiftklub.pl
-
Po prostu nie podoba mi sie ta cala sytuacja, nie ma zadnej informacji na temat strony klubowej ani dana osoba nie odpowiada na prywyatne wiadomosci, a jezeli bedzie taka sprawa , ze bedzie trzeba zalatwic to w inny sposob to napewno nie bede zwlekac, mam nadzieje, ze da jakas odpowiedz do konca lipca.
-
Ostatni raz na forum był 16 lipca...
-
Dokumenty z wykupu
będę zamieszczał w tym temacie.Ja żadnych nie zauważyłem...
-
mhmm Sirbufor
jeszcze zyje?Zapał znikł, jak Swift został zdemolowany..
-
Już Wy się nie martwcie nic nie znikło stronę powoli robię za niedługi czas pokaże projekt mniej wiecej wszystko się wydłużyło ze względu na problemy prywatne. Co do swifta to 60% prac zostało wykonane i czeka na blacharza tak wiec zapał jest. Bylem 2 tygodnie w meksyku i nawet z tego zadupia nie szło posta napisać oprócz zalogowania. Mam jescze kilka spraw do zrobienia wiec w chwilach wolnych zajmuję sie stroną. Nie martwcie sie prace idą do przodu.
Pozdrawiam -
Panie kiedy przewidujesz powstanie tego www? i jakie postepy?
-
panie jak nie bedzie www do konca miesiaca to prosze wszystkie pieniadze mi przelac na konto bo lecisz w kulki albo w ch*ja walisz
-
Jak wyżej. Już nie chodzi nawet o obsuwę, tylko brak jakiegokolwiek innego info oprócz jednego ogólnikowego posta "robi się".
-
panie jak nie
bedzie www do konca miesiaca to prosze wszystkie pieniadze mi przelac na konto bo
lecisz w kulki albo w ch*ja waliszJuż pewnie się rozpłyneły
był zapał na początku, potem chyba minęło. -
Kończę stronę w niedługim czasie forum ruszy.
-
Kończę stronę w
niedługim czasie forum ruszy.Może doprecyzuj co to dla Ciebie niedługi czas...
Bo np. dla mnie to max. 3 dni! -
dla mnie niedługi to ok miesiąca, miesiąca z kawałkiem.
-
dla mnie niedługi
to ok miesiąca, miesiąca z kawałkiem.To lipa jak cholera panie!
-
dla mnie niedługi
to ok miesiąca, miesiąca z kawałkiem.A jakiś printscreen szablonu strony, forum etc?
Kasy nie wpłacałem i nie wpłace dopóki nie zobacze efektów. -
Nie musisz wpłacać nikt Ci nie każe...
-
No ale zubrowaty ma rację. To nie są konkrety na które liczyłem
-
Nie musisz wpłacać
nikt Ci nie każe...Akurat się składa, że mam jako takie pojęcie o robieniu stron od podstaw i jeśli mam opóźnienie, to staram się klientowi wyjaśnić czemu tak się stało i przedstawiam efekty dotychczasowych prac.
A przedewszystkim nie biore zaliczek.
Skoro wziąłeś kasę, a ludzie chcą konkretnych terminów czy informacji - to powinieneś takowych udzielić.
-
Jaki mądry się zrobiłeś, trzeba było zrobić stronę samemu, jakoś nie widziałem takiej inicjatywy. Ma być dopracowane czy takie jak zlosniki? (nie obrażając interfejsu złosnika)
Kończąc temat nie martwcie się pieniądze nie przepadły, wkładam w projekt dużo serca, i nie zapominajmy ze pieniądze byłą to składka na serwer a nie na moje jakiekolwiek wynagrodzenie.
-
Jaki mądry się
zrobiłeś, trzeba było zrobić stronę samemu, jakoś nie widziałem takiej inicjatywy.Nie widziałem takiej potrzeby, na zlosnikiu mi dobrze
poza tym chciałem od nowa postawić starą stronę, ale nie otrzymałem backup'a strony.Ma być dopracowane czy takie jak zlosniki? (nie obrażając interfejsu złosnika)
Kończąc temat nie
martwcie się pieniądze nie przepadły, wkładam w projekt dużo serca, i nie
zapominajmy ze pieniądze byłą to składka na serwer a nie na moje jakiekolwiek
wynagrodzenie.Może nie wszyscy wiedzą, ale - polityka aktualnych stron z domenami jest taka, że za darmo można zarejestrować nazwę strony na rok. A najtańsze hostingi na allegro zaczynają się od 10zł, więc jeśli już miałbym potrzebę zrobienia strony, to robię, stawiam na byle jakim hostingu i przedstawiam pomysł na forum.
A tak troche sam zachwoujesz się jak pokrzywdzony, bo ludzie się interesują co z ich kasą, skoro strona miała być chyba w czerwcu (poprawcie jeśli mówię źle), dodatkowo informacje w stylu 'Nie martwcie się, robi się' to żadne konkrety.
Wrzuć printscreeny prac, zwracam honor
-
Z czego mam Ci wrzucić printa z htmla czy z konsoli admina w cmsie?? Będzie stron do oddania to zobaczysz ją, chciałem zrobić niektórym niespodziankę ale dzięki takim jak Ty wyszło jak zwykle...