Dane osoby posiadającej stronę swiftklub.pl
-
A ja myślę, że swift Danbar był zajebisty i nie można o nim zapomnieć.
-
moim zdaniem jezeli wrzucac zdjecia na strone swifta, to trzeba sie zaprezentowac od najlepszej strony tzn najlepsze dokonczone projekty do tego zdjecia ladnie obrobione
-
Boxxing raczej jestem za tym aby pokazać cały przekrój samochodów ponieważ na tym forum nie wszystkich stac na zajebiste auta, a myślę że przyjemnie jest zobaczyć swoje auto. Zreszta zobaczmy na nasze ulice. A co do numerów jak wolicie myślę że nikt nic nie zrobi z numerami a zawsze na ulicy jesteście bardziej rozpoznawalni
Czyli mam usuwać?
-
z numerami mi nic nie przeszkadza
-
Hellsin nie martw
sie Twoje zdjęcia też zawitają na FBja tam nie mam za ciekawych, jedynie może te na stalakach w Szwecji i ze środka jak jechałem po najdłuższym moście ( ponad 6 km, bo łączący z Danią jest częściowo po stronie Duńskiej )
A co do forym na
FB, to nie jest forum na FB tylko reklama forum Jak chccie 6 i 7 generacje to
mogę dodać ale koledzy się na nas wypięli ponieważ początkowe rozmowy były na temat
połączeniaja tylko napisałem, że to by lepiej brzmiało i nie zniechęcało tych "nowszych" "swiftciarzy"
-
Spoko Hellsin zmieni się.
-
SirBufor,jeśli dalej szukasz zdjęć Swifta, to tutaj link do mini-albumu mojego cabrio: https://picasaweb.google.com/11732190669...feat=directlink
Jak któreś zdjęcie ci podpasuje, to kopiuj śmiało
-
Ja nigdy nie miałem
problemu z CBA a pracuje z nimi od 5 lat. Wielkość serwera dopiero będzie ugadana z
nimi ponieważ najpierw muszę ukończyć forum.To spoko. Może akurat trafiłem na chwilowe "czkawki" serwera, ponieważ CBA zazwyczaj służyło mi do testów
-
Mk5?
Kupiłeś w końcu Swifta?!
-
Cytat:
Kupiłeś w końcu Swifta?! hmm
Można tak powiedzieć Stoi na podwórku ale nie, to nie mój. To swift brata
-
Panowie! Ja rozumiem wasz hurraoptymizm z zakładanej "własnej" strony internetowej ale...źle wam na Złośniku? Takiej kopalni wiedzy jaka jest tu nie zgromadzicie nawet za kilka lat. A przenieść to wszystko co znajduje się tu dacie radę? Wydaje mi się, że system tego nie przewiduje. Ale jak chcecie budować stronę od zera, cóż. IMO szkoda pieniędzy i czasu.
-
Panowie! Ja
rozumiem wasz hurraoptymizm z zakładanej "własnej" strony internetowej ale...źle wam
na Złośniku? Takiej kopalni wiedzy jaka jest tu nie zgromadzicie nawet za kilka lat.
A przenieść to wszystko co znajduje się tu dacie radę? Wydaje mi się, że system tego
nie przewiduje. Ale jak chcecie budować stronę od zera, cóż. IMO szkoda pieniędzy i
czasu.Dla mnie też nie ma sensu tworzyć nowego forum. Od ponad 10 lat jest na zlosnikiu, tutaj ten klub się narodził. Starych drzew się nie przesadza.
Strona klubowa powinna IMO zawierać informacje o klubie, historie Swifta i różnych jego modeli, specyfikacje po które się często sięga, schematy, jakieś galerie ze zlotów / spotów, może jakieś FAQ z artykułami i linkami no i link do forum na zlosnikiu.
-
Dla mnie też nie ma
sensu tworzyć nowego forum. Od ponad 10 lat jest na zlosnikiu, tutaj ten klub się
narodził. Starych drzew się nie przesadza.Też tak od razu pisałem to mnie zjechali...
-
Strona klubowa jak najbardziej OK, ale ja ze zlosnikia nie mam najmniejszego zamiaru się przenosić, nie ma nawet takiej opcji To forum ma swój klimat, budowany od 10, jak nie więcej lat, po co zmieniać coś co jest dobre? Większość już się do niego przyzwyczaiła, od nowa się tego nie zbuduje
-
Ten post został usunięty!
-
Nie wiem jak reszta użytkowników, jeśli powstanie nowe forum, to ja na nie na pewno nie przechodzę, na zlosnikiu jestem w sumie z sentymentu, bo zarejestrowałem się prawie 5 lat temu, a czytać zacząłem wcześniej.. I tak już się przyzwyczaiłem, że siedzę tutaj prawie nonstop Nowe nie będzie miało klimatu, takie odczucie mam np na klubsuzuki.pl... Niby pełno użytkowników itd. ale nie jest tak fajnie jak na zlosnikiu..
-
Dobrze to czy jest sens mojej pracy? Jak nie było ze mna kontaktu było oburzenie ze nie ma jeszcze forum teraz jestem i dowiaduję sie ze połowa osób nie przejdzie. Sorry ale troche przykro mi się robi bo tak źle i tak niedobrze.
Ja miałem sentyment do starego allegro... Przyszedł dzień, zmienili, wszyscy sie przyzwyczaili, napsioczyli ale korzystają dalej.
-
Allegro to aukcje i strona, zlosniki to są ludzie Jesteś tutaj dosyć krótko, możesz tego nie rozumieć. Ja wyrażam własną opinię, strasznie lubię zlosnikia i zdecydowanie nie jestem za tym, żeby zamykać kąciki Swifta na nim.
-
Dobrze ale czy jest sens pisania 2 tematów tu a 2 tam?
-
Mnie tamto forum będzie wisieć, bo się nawet na nim nie zarejestruję