Dane osoby posiadającej stronę swiftklub.pl
-
moze tez robia
koszulki a rozmiar dobierasz na zamowieniejakby logo swiftklubu zapodać jakiejś firmie od sitodruku, to koszulki można robić
-
To dość
czasochłonne i takie rzeczy nie są tanieNapisałem, że jak ktoś ogarnia (czyt. zrobi to za darmo) to nie ma problemu.
Sam mam znajomego, który ma kumpla, który mu coś takiego ogarnął bez żadnego problemu. -
To ja aż w tak dalekiej linii nie muszę szukać
-
To ja aż w tak
dalekiej linii nie muszę szukaćTo załatwiaj, a nie gadasz...
-
I jak ma się stronka? Dużo jej jeszcze brakuje czy może jutro rusza.
-
Toć jutro jeszcze nie połowa czerwca...
-
Toć jutro jeszcze
nie połowa czerwca...Gdzieś w początkowych postach była mowa o tym, że w czerwcu ruszy strona, a to już "aż" połowa czerwca.
-
dobrze jak ma ruszyć to ruszy bynajmniej do 30 czerwca nie ma na nią szans, ważniejsze sprawy na głowie, ważne ze host wykupiony a wrzucić szablon odpowiedni
-
jezeli host wykupiony to sa tutaj osoby ktore z szablonem nie powinny miec problemu
-
Ciesze sie, wziąłem sie za to wiec dokończe
-
Najważniejsze, że wiadomo, że coś się dzieje.
-
i jak bedziesz w stanie ogarnac do 30 ?:)
-
Postawienie forum, skonfigurowanie i zrobienie działów, to kwestia kilkudziesięciu minut i forum działa. Niestety xx razy więcej czasu trzeba poświęcić na znalezienie szablonu i modyfikacji, później dostosowanie szablonu pod mody, testowanie itp. itd. A jak szablonów ma być więcej do wyboru, no to kolejne xx razy więcej czasu, bo każdy trzeba przerabiać pod modyfikacje. Tym bardziej jak zajmuje się tym jedna osoba.
Mam tylko taką sugestię dla osoby, która się tym zajmuje. Może dobrze byłoby poinformować o jakichś kwestiach organizacyjnych, strukturze forum itp., aby później jak forum zostanie oddane do użytku, nie zwaliła się fala krytyki od ludzi, w stylu: "nie podoba mi się, ja bym zrobił to inaczej", "szablon brzydki, nic nie widać" itp.
Przy okazji, byłem na oficjalnej stronie Suzuki Polska, szukałem jakiegoś kanału RSS itp., ponieważ na kilku innych stronach klubowych widziałem taki fajny gadżet, który prawdopodobnie korzystając z RSS, automatycznie wstawia na stronie klubowej newsy z oficjalnej strony danej marki (to co widziałem, to był chyba Nissan, ale nie jestem pewien). To byłaby fajna sprawa, bo jak Suzuki zapodałoby jakiegokolwiek newsa, automatycznie pojawiałby się na stronie klubowej. A może nawet dałoby radę znaleźć jakąś modyfikację na forum, która automatycznie tworzyłaby w danym dziale odpowiedni temat bazując na newsach ze strony marki, np. czasami są jakieś promocje jeśli chodzi o przeglądy itp., sami wiecie, nie każdy zawsze jest poinformowany. No ale to już się zobaczy, jak powstanie strona klubowa i forum. Wyskrobie się e-maila do Suzuki Polska, może będą mogli zapewnić jakiś automatyczny support newsów... chociaż na mojego e-maila (maj 2013r.) dotyczącego podania dokładnych dat faceliftingów i generacji, do dziś nie odpisali
-
Końca nie widać... Tak tylko przypominam że już lipiec mamy, a w temacie kompletna cisza i zero konkretów.
-
Końca nie widać...
Tak tylko przypominam że już lipiec mamy, a w temacie kompletna cisza i zero
konkretów.A jak w połowie czerwca pisałem to się czepiał, że za wcześnie...
-
Nie widzę sensu w Twojej wypowiedzi, bo w chwili gdy pisałeś wtedy prawdopodobny termin ruszenia stronki nie był przekroczony (ba, czepiając się brakowało jeszcze dwóch dni, stąd pisałem że za wcześnie, nawet biorąc pod uwagę ewentualną małą obsuwę), w przeciwieństwie do teraz. Czas leci, ludzie kasę powpłacali, a nadal cisza.
-
Sirbufor jezeli nie jestes w stanie tego ogarnac to powiedz napewno bedzie inny chetny, ktory to ogarnie
-
Nie widzę sensu w
Twojej wypowiedzi, bo w chwili gdy pisałeś wtedy prawdopodobny termin ruszenia
stronki nie był przekroczonyNigdzie nie napisałem, że był przekroczony!
Wtedy chciałem się tylko dowiedzieć jak idzie, a i tak nic konkretnego się nie dowiedziałem... -
mhmm Sirbufor jeszcze zyje?
-
Też ostatnio o nim myślałem. Ale spoko mamy jego dane