Mechanik w 3-mieście
-
Cześć!
Czy mógłby mi ktoś polecić dobrego mechanika do Swifta w Trójmieście/ okolicach?
Pozdrawiam,
Bak -
Mi bardzo pomaga none7,a jeśli czegoś nie da rady zrobić bez kanału itp to serwisuje świstaka w http://www.balticserwis.pl/
Wymieniałem u nich przewody hamulcowe,butlę lpg,wahacz,przegub,uszczelniacz półosi,wymiana węży wodnych... Naprawdę solidny warsztat,robią szybko,tanio i solidnie.Możesz powiedzieć,że masz namiar od "czerwonego swifta" na regulację lpg też do nich pojadę,szkoda,ze nie robią podłogi/blacharki bo miałbym "all in one".
Polecam z czystym umieniem.
-
migiel jezeli potrzebujesz drobnych napraw czy cos to zawsze moge ci pomoc bo mam tam jakis kanal
-
Dzięki za odpowiedzi.
Muszę wymienić (chyba?) łożysko przedniego prawego koła, bo coś zaczęło mi coś tam piszczeć.
Mechanik ze mnie dosyć słaby, więc powoli szukam kogoś zaufanego, bo wygląda, że zabawimy ze Swiftem tu dłużej -
tez bak jak bedziesz chcial cos na kanale pogrzebac to zawsze kanal moge uzyczyc a nawet pomoc tylko ze w mechaniczanych sprawach to jestem noga blacharka czy z lakierka to juz moge dzialac
-
migiel jezeli
potrzebujesz drobnych napraw czy cos to zawsze moge ci pomoc bo mam tam jakis kanalA napisz do mnie na priva gdzie stacjonujesz to i pogadamy-napiszę co jeszcze mam do robótki.
-
@Migel, Wielkie dzięki.
Byłem u chłopaków, ale Swift jakiś kilometr przed warsztatem "się naprawił" i nie chciał już piszczeć
Profilaktycznie wszystko posprawdzali i nie znaleźli żadnych usterek.