Wlepy klubowe
-
tak jak w temacie
kto by sie pisal na wlepy klubowe "Swift Klub Polska (minka ze złosnika)"
jak ktos chetny to
wpisywac sie na liste
CHĘTNY!
-
chętny
-
to ja też chce
-
A dałoby się ogarnąć podkładki pod tablice? Wlepami zbytnio zainteresowany nie jestem
-
A dałoby się
ogarnąć podkładki pod tablice? Wlepami zbytnio zainteresowany nie jestemRamki kiedyś były, ale chyba się skończyły...
-
jak bedzie wiecej chetnych na ramki to moge zamowic bo dla jednej osoby nie oplaca sie poniewaz sprzedaja po 20 sztuk
-
Ramki kiedyś były,
ale chyba się skończyły...Owszem, co do lepek nie fajniejsze by były takie jak były robione ostatnim razem?
-
jak beda takie jak wcześniejszy wzór to tez biore
-
Owszem, co do lepek
nie fajniejsze by były takie jak były robione ostatnim razem?Też tak uważam!
-
Poprzednie fajniejsze, sam bym wziął
-
A taka?
-
hee dobre tylko ze ja bym proponowal w bialym
-
A taka?
Super-Man?
-
Super-Man?
Super Suza
-
hee dobre tylko
ze ja bym proponowal w bialymNie. Właśnie pomarańczowa wygląda czadersko...
-
to mowcie ktora chcecie stara ori czy ta z supermenem bo tak czy siak policza tez za projekt chyba ze ktos ma zapisane na kompie caly plik albo by ktos umial to zrobic?
-
Tą z logiem super-mana zrobiłem sam więc bez problemu, projekt w fotoszopie jest.
-
to mowcie ktora
chcecie stara ori czy ta z supermenem bo tak czy siak policza tez za projekt chyba
ze ktos ma zapisane na kompie caly plik albo by ktos umial to zrobic?Projekt starej ori lepy był na stronie, możliwe, że Erde może to jakoś jeszcze wyciągnąć a jak nie to pewnie jest tez gdzieś na forum.
-
Projekt starej ori
lepy był na stronie, możliwe, że Erde może to jakoś jeszcze wyciągnąć a jak nie to
pewnie jest tez gdzieś na forum.ma na 99%, stare są najlepsze
-
ma na 99%, stare są
najlepszeTo jest fakt, sam bym przytulił ze 2 albo 3