Wycena MK3 '96 sedan
-
Chętnie wezmę
znaczek :))Ja bym przyjął lampę przednią prawą
-
Ja bym przyjął
lampę przednią prawąto kupcie go na części
-
Lampki sa nowki. wymieniane w marcu. ale manuale a nie automaty
-
hmm, żeby coś tuwyceniac, przydatne jednak były by dokłądniejsze fotki.
Z tego co wyczytałem to nie jest zaciekawie, nie wiem jak z ta rudą , bo nie widzialem na fotach tlyko lekko na masce. ja bym zrobił tak, wystaw go za 1200 na allegro (do negocjacji), i poscisz go za 1000 zl I tyle. a nóż się uda, a jak nie to opóscisz cene . pzdr. -
Lampki sa nowki.
wymieniane w marcu. ale manuale a nie automatyJa i tak mam manualne więc jestem zainteresowany :E
-
Ja i tak mam
manualne więc jestem zainteresowany :ETo kup go, weź lampy, zostaw co potrzebne, reszte sprzedaj
-
To kup go, weź
lampy, zostaw co potrzebne, reszte sprzedajNie dzięki już mam jednego trupa na podwórku w postaci mk3 HTB kupiony za 500zł dla klimatyzacji :E
-
ja bym zrobił tak, wystaw go za 1200 na allegro (do
negocjacji), i poscisz go za 1000 zl I tyle. a nóż się uda, a jak nie to opóscisz
cene . pzdr.A jeszcze mniej użerania będzie jak wywieziesz go do utylizacji i chyba dostaniesz za niego 500 zł (pod warunkiem, że będzie kompletny)
-
Ale nikt nie powiedział że do utylizacji musi trafić z tym z czym teraz jeździ:D Lampy możemy wymienić bo moja ma dziurkę na szkle od kamienia (niemal nie widoczna) a przy okazji połasił bym się na postojówki jeżeli masz nie popękane zaczepy?
-
Z postojowkami to wiem ze byl problem ale sa one od nowsoci i chyba jednak popekane. Jak to Swifty, spasowanie jest super
-
Przypomniało mi się. Kolega kiedyś (pewnie z 6 lat temu) kupił wartburga - Balbinę. Super auto, przed podpisaniem umowy sprawdził w najbliższym warsztacie. Następnego dnia fura nie chciała zapalić i tak już jej zostało. Dał więc ogłoszenie do gazety, że odda auto za 10 biletów MZK. Zaczęły się problemy. Jakie? Wartburg? Eeee. A ile pali? A coś tam. Eee. Paranoja co?
-
Suzy w końcu trafiła do utylizacji. Dokładnie na ulicy Strażackiej w Warszawie. www.autokasacja.pl Dostałem 300 złoty za Nią. Temat do zamknięcia