1/4 mili + czasy prób z Bornego
-
nieee no, Krzysiek
co Tobie sie stalo?Mi sie nic nie stalo, przeczytaj sobie jego wypowiedzi. Nie wiem o co ma do mnie pretensje, moze o to ze sie z nim nie pozegnalem jak go nie bylo? Do tego jakies poryte insynuacje o zlodzieju. Tez bys sie na moim miejscu wkurzyl, jakby ktos tak Ciebie wyzywal.
Nie podobalo mi sie na lotnisku to sobie pojechalem, no straszna rzecz, normalnie zaloba narodowa i trzeba powyzywac. Jakby napisal "zmyles sie bez pozegnania" to bym odpisal "no tak wyszlo sorry" i juz, a na wyzwiska reaguje jak reaguje.
-
Sajmon myślał, że go gonimy
dlatego tak się podniecił, stąd też te radosne okrzyki -
Mi sie nic nie
stalo, przeczytaj sobie jego wypowiedzi. Nie wiem o co ma do mnie pretensje, moze o
to ze sie z nim nie pozegnalem jak go nie bylo?prawda w oczy kole ?
Do tego jakies poryte insynuacje o
zlodzieju. Tez bys sie na moim miejscu wkurzyl, jakby ktos tak Ciebie wyzywal.nie wyzwałem cie od złodzieja ... zmyć się jak złodziej, a być złodziejem to różnica ... no chyba że nie umiesz tego rozróżniać ?
Nie podobalo mi sie
na lotnisku to sobie pojechalem, no straszna rzecz, normalnie zaloba narodowa i
trzeba powyzywac.i z nikim się nie pożegnałeś ... nawet nie wiem czy cię nie mijałem w drodze ... ale to szczegół ...
Jakby napisal "zmyles sie bez pozegnania" to bym odpisal "no tak
wyszlo sorry" i juz, a na wyzwiska reaguje jak reaguje.jakie znów wyzwiska ? bądź samokrytyczny ... to nie boli ...
-
ja go gonilem bo chcialem mu te gacie zalozyc
-
ja go gonilem bo
chcialem mu te gacie zalozycwersja oficjalna goniłeś go z butelką,diabli wiedzą co tam chciałeś zrobić
-
wersja oficjalna
goniłeś go z butelką,diabli wiedzą co tam chciałeś zrobićdla bezpieczeństwa nie wnikajmy w to
-
dla bezpieczeństwa
nie wnikajmy w tomoże właśnie stad te radosne okrzyki? ale racja,bezpieczniej zostawić temat
-
Mi sie nic nie
stalo, przeczytaj sobie jego wypowiedzi. Nie wiem o co ma do mnie pretensje, moze o
to ze sie z nim nie pozegnalem jak go nie bylo? Do tego jakies poryte insynuacje o
zlodzieju. Tez bys sie na moim miejscu wkurzyl, jakby ktos tak Ciebie wyzywal.
Nie podobalo mi sie
na lotnisku to sobie pojechalem, no straszna rzecz, normalnie zaloba narodowa i
trzeba powyzywac. Jakby napisal "zmyles sie bez pozegnania" to bym odpisal "no tak
wyszlo sorry" i juz, a na wyzwiska reaguje jak reaguje.Rozmawialismy o Tobie na zlocie ze po sprzedaniu swifta stales sie hmm "nijaki".
Widac to bardzo na forum zlosnikia po Twoich wypowiedziach.Przyjechales, no spoko ale dobre wychowanie radzi aby sie przywitac przynajmniej z kilkoma napotkanymi osobami. Nie wiem moze mnie wyjatkowo nie lubisz i dlatego sie ze mna nie przywitales, a przechodzilem kolo Ciebie 2 razy na wyciagniecie reki.
Czy to tak ciezko zagadac, podejsc, przywitac sie, pozartowac mimo ze nie znasz wszystkich?
W tamtym roku jakos ci nie przeszkadzalo to.
Ja tam naszych nowych klubowiczy nie znalem ale staralem sie, aby sie nie czuli wyrzutkami za to ze sa "fresh meat"Szanuj innych tak jakbys sam chcial byc szanowany.
-
Szanuj innych tak
jakbys sam chcial byc szanowany.łysinka jest jeszcze siwych włosów brakuje i będzie "mędrzec klubowy"
ewery-bady wyluzujcie
Xsystoff, sam sie zdziwiłem, ze wpadłes i wypadłeś, mniejsza z tym, z jakich powodów, kazdy ma prawo do oceny tego zachowania...
-
łysinka jest
jeszcze siwych włosów brakuje i będzie "mędrzec klubowy"hehe tia
ewery-bady
wyluzujcieja tam chill out, ale Xsysiu się spina ... gorzej jak popuści
Xsystoff, sam sie
zdziwiłem, ze wpadłes i wypadłeś, mniejsza z tym, z jakich powodów, kazdy ma prawo
do oceny tego zachowania...w końcu od tego jest forum
-
Simon fenomenalnie wysuwa się na prowadzenie hehe
Bo zastosował nielegalne i nie wiadomo czy planowane odleżenie - spadające gacie czyli Simon Superleggera (super lekki)
-
łysinka jest
jeszcze siwych włosów brakuje i będzie "mędrzec klubowy"madrej glowy wlos sie nie trzyma
-
jak mawial moj dziadek:
po co madrej glowie glupie wlosy :-P -
jak mawial moj
dziadek:
po co madrej glowie
glupie wlosy :-PŁysy ma lepsze chłodzenie mózgownicy a co za tym idzie może intensywniej myśleć
Chyba dresiarze rozumują tym sposobem ale coś im kiepsko idzie