1/4 mili + czasy prób z Bornego
-
Sorry Dajmos, ale
pojechalismy obejrzec Borne i Kłomino, a jak sie rozpadalo to nei widzialem sensu
wracac juz na lotnisko, tym bardziej ze mi szkoda tapczana na wariowanieno żałuj,żałuj,było fajnie w takim razie musisz pogonić tapczana na śląsk w ramach kary
-
ale ja sie za bardzo nie staralem hehe
w kazdym razie na hamowni mialem jakis czas temu 110KM, a powinno niby miec 115. fakt faktem, ze moze mi czujnik spalania stukowego swiruje - na kompie cultusa prawie zawsze mam lekkie czkniecie w okolicach 4,5 tys., a na innych kompach nigdy.
jeszcze troche rzeczy musze potestowac :-)
w kazdym razie patrzac na "oficjalne" czasy, to nie bylo tak zle - bylem ciutke za MKV, a startowalem tylko raz z mega mieleniem na starcie. -
Taaaaak? A kiedy
stawalem na kresce ze Skoda? Bo jakos mi sie nie przypomina... Dla przypomnienia
byly dwa Audi.ja nawet tego nie zobaczyłem ...
Po prostu na
kolejnym zlocie robicie mega wioche, tak ze az wstyd mi bylo ze to Swift Klub jest,
a jak sie moja dziewczyna zapytala czemu ten koles przed chwila strzelil browara i
siada za kierownice to mi witki opadly i sie zabralem, bo co jej mialem powiedziec?
Nie przejmuj sie na pewno nikogo nie rozjedzie.... z lotniska ponoć tak samo zawinąłeś się jak złodziej ...
Dodatkowo jak już tak jarasz się 1/4 mili to jedź sobie teraz na eliminację koło Koszalina ... będziesz znać czas, g-tech nie doda, bo to fotokomórka, potem tylko będzie narzekać że albo pod górkę było albo pod wiatr ( jak chcesz takie warunki to jedź na KŚ )
-
Taaaaak? A kiedy
stawalem na kresce ze Skoda? Bo jakos mi sie nie przypomina... Dla przypomnienia
byly dwa Audi.2 Audi ??? Fakt teraz mi coś świta że było chyba jakieś A4 co nie jeździło. Wszyscy jeździli a to stało. Ja się ganiałem z A6 i tylko to jedno Audi ganiałem. Było się bawić z nami.
Po prostu na
kolejnym zlocie robicie mega wioche, tak ze az wstyd mi bylo ze to Swift Klub jest,
a jak sie moja dziewczyna zapytala czemu ten koles przed chwila strzelil browara i
siada za kierownice to mi witki opadly i sie zabralem, bo co jej mialem powiedziec?
Nie przejmuj sie na pewno nikogo nie rozjedzie.A na ilu ty zlotach byłeś ??? Osobiście Cię jakoś nie pamiętam.
Wiocha ... Jakoś się wszyscy dobrze bawili. No ale ok, może i była wiocha. Ale taka wiocha jest chyba zawsze jak dobrze pamiętam.
Bywały gorsze zloty ...Sorry Dajmos, ale
pojechalismy obejrzec Borne i Kłomino, a jak sie rozpadalo to nei widzialem sensu
wracac juz na lotnisko, tym bardziej ze mi szkoda tapczana na wariowanie -
ja nawet tego nie
zobaczyłem ...Trzeba bylo nie lezec pol dnia skacowanym to bysmy sie zobaczyli.
... z lotniska
ponoć tak samo zawinąłeś się jak złodziej ...Mialem w planach wrocic pozniej ale zaczelo padac, zreszta co to za porownanie wogole? Nie dziwie sie, ze rok temu schowali Ci auto za podobne teksty na forum
W kazdym razie jestes prosty jak cwierc mili No offence
To nie moj klimat lazic w pochmurny dzien w markowych brylkach zeby wszyscy widzieli, jezdzic nachlanym wazac ludzi w bagazniku i wyczyniac inne cuda. Pewnie dlatego czesc jeszcze pojechala nad morze sama
-
Dla mnie SS GTi wogole nie jedzie, kurcze ponad 100hp na 800kg to powinno
zrywac kapcie, patrzac po czasach to moglem wziasc Colta na 175/50 i dopiero bylby
wstyd dla GTi Bo na cwiare na tych kapciach colt powinien wciagnac audi, a skoro
audi wciaga SS gti ...Ja tam pamiętam Audi we wstecznym lusterku daleko za mną i to mimo pełnego bagażnika narzędzi, skrzyni basowej i prawie pełnej butli LPG
Tylko Impreza STi, Civic Type-R i Pug 106 S16 był szybszy (bo ma duuużo lepszą trakcję na starcie ale potem już nic a nic nie odchodził)Szkoda ze nie
zostalem na sprawnosciowke ale niestety warszaffskie klimaty jakos nie odpowiadaly
moim pasazerom, podobnie jak picie i jezdzenie...Zawsze się znajdzie jakiś maruder - jakoś reszta się chyba dobrze bawiła i to nie tylko z Warszawy Poza tym z Wawy były chyba w sumie 3 samochody z czego tylko ja Swiftem to to z okolic Wawy)
Nie dziwie sie, ze rok temu schowali Ci auto za podobne teksty na forum zlosniki
To Hesbollah - to nie my jezor
W kazdym razie jestes prosty jak cwierc mili zielony No offence zielony
Dobry tekst :]
To nie moj klimat lazic w pochmurny dzien w markowych brylkach zeby wszyscy widzieli, jezdzic nachlanym wazac ludzi w bagazniku i wyczyniac inne cuda. Pewnie dlatego czesc jeszcze pojechala nad morze sama zlosniki
Wygłupy Hesbollahu to u nas tradycja! Muszą być a i w KSP czyli dużo "poważniejszym" klubie też się przyjęły dziwne pomysły (spoono wie o co chodzi jezor )
-
Te wygłupy były, są i będą. W takiej lub innej formie ...
Inaczej by wiało szarą nudą i nic by się nie działo ...
Trzeba jakoś odreagować.
MKV dobrze w końcu gadasz, polać mu ... -
Ja tam pamiętam
Audi we wstecznym lusterku daleko za mną i to mimo pełnego bagażnika narzędzi,
skrzyni basowej i prawie pełnej butli LPGJezzuuuuuu ile razy mam pisac ze byly dwa audi, skoro 110 konny zaklinacz nie dal rady to 101 konny tym bardziej
Wygłupy Hesbollahu
to u nas tradycja! Muszą być a i w KSP czyli dużo "poważniejszym" klubie też się
przyjęły dziwne pomysły (spoono wie o co chodzi jezor )No tak ale mogly by byc chociaz na trzezwo jezeli juz jezdzicie samochodami, bo o ile z biegania z golym tylkiem i racingowych gaci mialem spora polewke, to z jezdzenia na promilach juz mniej, bardzo mniej.
-
poprawta mnie jak
cos popierniczylemja mam litrówkę możesz dopisać
-
No tak ale mogly by byc chociaz na trzezwo jezeli juz jezdzicie samochodami, bo o ile z
biegania z golym
tylkiem i racingowych gaci mialem spora polewke, to z jezdzenia na promilach juz
mniej, bardzo mniej.Ja jeździłem na trzeźwo ...
-
ja tez...
-
ja mam 1,3 GeSa, też możesz zaznaczyć ;P
-
i ja
...ale w markowych brylkach... -
Jezzuuuuuu ile razy
mam pisac ze byly dwa audi, skoro 110 konny zaklinacz nie dal rady to 101 konny tym bardziejA To ciekawe, dowiaduję się właśnie, że serią jeżdżę... hehe
ps. najlepszy pomiar jaki robiłem pokazał mi 110 koni i 131Nm więc "troszkę" powyżej serii
-
Trzeba bylo nie
lezec pol dnia skacowanym to bysmy sie zobaczyli.jak byś nie uciekł jak złodziej, to byś wiedział o było nie tak ... nie moja wina że zamknięto mi dzrzwi wyjściowe ...
Mialem w planach
wrocic pozniej ale zaczelo padac, zreszta co to za porownanie wogole? Nie dziwie
sie, ze rok temu schowali Ci auto za podobne teksty na foruma za takie teksty :
W kazdym razie
jestes prosty jak cwierc mili No offenceto wcale nie dziwię się, że potem ktoś mówi że coś z Tobą jest nie halo ...
Bo tym tekstem zrobiłeś z siebie konkretnego buraka ... panie wielmożny z oudi ...
Jakoś w zeszłym roku dobrze bawiłeś się wśród "prostych" ludzi ... idź już panie i nie pier*** jak mały kaziu jojczący o wszystko do wszystkich i wmawiający swoją jedyną słuszną drogę ... -
Bramo Hellsin
Niesądziłem że to kiedyś powiem, ale zaczynasz gadać normalnie, prawie jak swój
Pamiętaj że prawie robi różnice
Polać mu ... -
Próbuje się wkupić w łaski Hesbollahu
-
Próbuje się wkupić
w łaski HesbollahuZamiast się milić do Hesbollahu zdjęcia byś dał
-
Próbuje się wkupić
w łaski Hesbollahuto go zmartwię, to nie wystarczy
-