Flagi Klubowe idealny gadżet na zlot
-
Jakiś czas temu coś gdzieś przebłąkiwaliśmy o takich flagach Znalazłem firmę,jest podany cennik,mam plik w corelu... jest jakiś chętny,który by się tym zajął?
Firma
cennik
i z tego co ostatnio wypatrzyłem,robili flagi np dla Coltmani
klikDla nas chyba najlepszy/najbardziej przejrzysty wzór to czerwona S'ka i niebieski napis z naszym www.... na białym tle
Chętni do pomocy ręce do góry
-
Jakiś czas temu coś
gdzieś przebłąkiwaliśmy o takich flagach Znalazłem firmę,jest podany ,mam
plik w corelu... jest jakiś chętny,który by się tym zajął?hmmmm no ok, ale jakbyś to widział ?
To jak robimy ankietę czy ludzie są w ogóle chętni na to,
czy może doliczyć do kosztów zlotu te flagi ?Dla nas chyba
najlepszy/najbardziej przejrzysty to czerwona S'ka i niebieski napis z naszym
www.... na białym tle
Chętni do pomocy
ręce doW razie co to ja mógłbym pomóc.
Tylko powiedz mi czemu się uparłeś na ten niebieski kolor ?
Ja bym wolał z czarnym napisem
Akurat by były trzy najlepsiejsze kolory czerwony czarny i biały -
Tylko powiedz mi
czemu się uparłeś na ten niebieski ?To poszukaj sobie w googlach napisu Suzuki czerwona Ska i niebieski napis Suzuki ,a czarny to taki wyjęty nie wiadomo skąd
Najpierw trzeba uderzyć do firmy się popytać co i jak w jakim pliku chcą grafikę a później zbierać ludzi bez żadnej ankiety
Pomysł z wrzutą tego do kwoty zlotu nie głupi ale trochę za późno bo ktoś może nie chcieć i by marudzili potem Ale dla zachęty poszukajcie sobie filmików na YT ze zlotów KSP,jak to super wygląda,tyle aut i każde ma flage/flagi
-
To poszukaj sobie w
googlach napisu czerwona Ska i niebieski napis Suzuki ,a czarny to taki
wyjęty nie wiadomo skąda wiesz co grozi za podrabianie znaków firmowych
-
a wiesz co grozi za
podrabianie znaków firmowychProszę Cie na flagach z KSP chyba nie ma napisu,że to produkt oryginalny? A poza tym co podrabiasz? Znaczek S'ki? Za ramki nas już powinni zamknąć dawno a jakoś wszyscy jeżdżą dalej Za stronę też? Bo nie uzyskaliśmy zgody na przetwarzanie znaczka Suzuki także Panie Hellu,luzik