Nowy Swift już we wrześniu - info prasowe i zdjęcia szpiegowskie
-
jak dla mnie to wyglada jak wieksza mikra czyli błłłeeeeee
-
jak dla mnie to
wyglada jak wieksza mikra czyli błłłeeeeeechciał byś taką "micrę" z 1.4 TFSI
-
a ja bym chciał żeby zaczęli produkować Swifta w budzie mk3 tylko w nowoczesny wydaniu i w ocynku
-
a ja bym chciał
żeby zaczęli produkować Swifta w budzie mk3 tylko w nowoczesny wydaniu i w ocynkuto ładnie proś tych w Japonii to może Ci specjalnie wypuszczą egzemplarz tylko szykuje dużo $$
Co by nie było ot, new swift inside :
-
a ja bym chciał
żeby zaczęli produkować Swifta w budzie mk3 tylko w nowoczesny wydaniu i w ocynkupomarzyć można
niestety nowe swifty idą wzwyż i nigdy nie będą przypominać naszych poczciwych mk2-5.ps.
Fajnie wygląda ten nowy swifcik w środku, przypomina poprzednika, ale według mnie jest spora poprawa -
Panyy... chyba widzę padakę w nowym swifcie nie ma kluczyka,nie ma tej pseudo stacyjki tylko jest knefel do odpalania
-
Panyy... chyba
widzę padakę w nowym swifcie nie ma kluczyka,nie ma tej pseudo stacyjki tylko
jest knefel do odpalaniano i co
jak masz bez-kluczykowy system to po co Ci relikty przeszłości -
no i co
jak masz
bez-kluczykowy system to po co Ci relikty przeszłościale kluczyk to jest kluczyk, fajnie przekręcić kluczyk a nie jakiś pierdzielnik wcisnąć, mi osobiście system bezkluczykowy system się w ogóle nie podoba
-
ale kluczyk to jest
kluczyk, fajnie przekręcić kluczyk a nie jakiś pierdzielnik wcisnąć, mi osobiście
system bezkluczykowy system się w ogóle nie podobami tam się podoba
a przekręcić można zawsze -
a przekręcić można
zawszechyba pokrętełko z klimy
-
no i co
jak masz
bez-kluczykowy system to po co Ci relikty przeszłoścityle,że w obecnym Swifcie czy tam SX4czy też GV masz system bez-kluczykowy ale masz ten wichajster do przekręcania...również z miejscem na kluczyk w awaryjnych sytuacjach.. tak jak Przemek jestem zdecydowanym przeciwnikiem tych knefli
-
chyba pokrętełko z
klimyjeszcze nie wiadomo co oni tam wymodzą
tyle,że w obecnym
Swifcie czy tam SX4czy też GV masz system bez-kluczykowy ale masz ten wichajster do
przekręcania...również z miejscem na kluczyk w awaryjnych sytuacjach..tak jak wyżej pisałem
tak jak
Przemek jestem zdecydowanym przeciwnikiem tych kneflipisz po polsku nie każdy wie że chodzi Ci o guzik
-
pisz po polsku
nie każdy wie że chodzi Ci o guzikoj tam oj tam wiadomo o czym tu dyskutujemy