Poszukiwana, poszukiwane ... części .
-
Panowie, coś
ciekawego:
minilitetakie tylko mniejsze chyba też w starych mini dawali...
-
To nie były te co w wersji 13 calowej wchodziły do GTi?
-
Minilite ogólnie są nie do dostania u nas, a ty mówisz o felgach o nazwie intra, też ciężko je dorwać w rozstawie 4x114, 4x100 znajdziesz na pęczki:)
-
spoko sa ale bardziej do swifta pasowały by jakieś 14 6j albo 13' a nie waska 15-stka.
-
spoko sa ale
bardziej do swifta pasowały by jakieś 14 6j albo 13' a nie waska 15-stka.Do Swifta wizualnie to najbardziej pasują jakieś 15x6.5 albo nawet 16" felgi takie jak ma dżizas
-
Do Swifta wizualnie
to najbardziej pasują jakieś 15x6.5 albo nawet 16" felgi takie jak ma dżizasPodpisuje się pod tym obiema rękami i nogą
-
Jeśli oczywiście profil opony nie przekroczy 40
-
Popieram
-
Szukam tłoka do Swifta Gti w nadwymiarze +0.50 Najlepiej firmy ARCO.
Może ktoś kupował takie do siebie i zostały po jakiejś awarii silnika?
Albo może w Waszym okolicznym sklepie da się kupić 1 nową sztukę? Wszędzie proponują tylko komplet... Jeśli wiecie gdzie można dorwać jedną sztukę to dajcie znać. -
Albo może w Waszym
okolicznym sklepie da się kupić 1 nową sztukę? Wszędzie proponują tylko komplet...
Jeśli wiecie gdzie można dorwać jedną sztukę to dajcie znać.W Cermotorze sprawdzałeś ?
-
Witam!
Pilnie poszukuję sworzeń do wahacza yamato taki jak na foto:
foto od kolegi przemask84Jakieś namiary albo nr części.
-
ma ktos komplet sprezyn -40 na sell? z tych tanszych modeli?
-
Na pewno mam Lesjoforsy.
-
ale z tego co mnie pamieć nie myli to yamato nie ma wymiennych sworzni tak samo jak oem,
ta fota nie przedstawia wahacza yamato ani sworznia tej firmy.
zobacz tu http://allegro.pl/z10-899-sworzen-wahacza-dolnego-suzuki-swift-i2802668708.html
-
ten sworzeń nie pasuje bo kupiłem taki xD i musiałem go oddać ;/
co do foto mam identyczy sworzeń(wahacz)jak na tym foto co podałem a na 100% mam yamato wahacz. -
w moich obu wahaczach Yamato sworznie były zaspawane albo ja za mało jeszcze widziałem
podałem Ci ten link bo sobie zapomniałem jakiej produkcji sa te sworznie ale juz mnie oświeciło-Dokuji http://www.sklep.hipol.pl/353357,produkt,SWORZEN_WAHACZA_SUZ_DOKUJI.aspx
-
Na pewno mam
Lesjoforsy.jak znajdziesz czasu to odezwij sie pw w sprawie tych sprezyn
-
ma ktos zderzak przod mk2 ?
-
Pilnie potrzebuję cudowny plastik do którego podłącza się odmę.
Całość jest mocowana przy pomocy blaszki, która jest przykręcana do silnika.
Znalazłęm też jakiś kod: 18118-53B00 jest to zawór paryPrzykładowa fotka z internetu:
-
z tico/matiza podpasujesz zaworek pcv