Poszukiwana, poszukiwane ... części .
-
zaden sie nie
przyjrzal, a o ex-guniowozie zapomnijcie na chwile.
widac ze nie jest
to seryjna lotka dla gti, bo ma stopki na bokach, na oko jest nieco masywniejsza.Nie pamiętam skąd ją BCN dorwał ale macie kilka fotek:
-
Nie pamiętam skąd
ją BCN dorwał ale macie kilka fotek:Baleno
-
Niedawno odkryłem w Kartnie w okolicach Gryfina - Szczecina warsztat z dwoma swiftami rozebranymi na części. Trochę pogadałem z właścicielem i gdyby ktoś chciał jakieś graty to można dzwonić pod nr: 504 232 924.
-
@ hellsin:
nijak ma sie klapa baleno do swifta.
przegladalem broszurki, to tez nie jest to chyba element akcesoryjny.nie zmienia to faktu ze jest zaj*bista. jestem zakochany, cud-miod.
@ rylek:
stoja tam gitajce czy cywile? stanowi to roznice. -
Chętnie łyknę w dobrej cenie wykładzinę podłogową do 5d.
Poszukuję też maski mk4 w kolorze niebieski metallic (allegrowe ceny są z kosmosu) a także górnej belki pasa, również niebieskiej. Gdyby ktoś miał jakieś z wymienionych części to proszę o cynk.Edit: najlepiej Szczecin i okolice.
-
@ hellsin:
nijak ma sie klapa
baleno do swifta.to zobacz czemu tak napisałem:
-
@ rylek:
stoja tam gitajce
czy cywile? stanowi to roznice.Jeden GS mk2 z fotelami, kierą, szyberdachem i zderzakami z halogenami.
Drugi to jakiś szary sedan (mk2 lub mk3) z już wyjętą tapicerką i zdjętymi zderzakami (rozebrał i trzyma na sprzedaż) a pod maskę sedana nie zaglądałem. -
Wygląda podobnie. Ciekawe czy mocowania ma te same?
-
nie
-
Wygląda podobnie.
Ciekawe czy mocowania ma te same?W Baleno lotka jest inna - wcześniej zaczyna się "zawijać" - przypatrzcie się dokładnie
-
po zdjeciach bylo juz widac ze to lotka dedykowana konkretnie do swifta i chyba nie ma co sie spierac.
-
Siemka,
dawno nie stawiałem mojego mk4 5d obok swifta 3d więc nie pamiętam. Podpasuje mi klapa z 3d czy mam szukać z 5d? Widzę, że to chyba najszybszy sposób na 'naprawę' ogrzewania tylnej szyby
-
klapa z 3D nie pasuje do 5D i na odwrót.
-
U, wielka szkoda
A szyba? -
klapa z 3D nie
pasuje do 5D i na odwrót.dodatkowo nie ten dział ... temat zresztą wyczerpany w odpowiednim dziale ...
-
Aj, przepraszam. Da radę to jakoś przenieść? Wszystko przez to, że link ze strony głównej prowadzi do tego działu i przez to, że po zalogowaniu pokazuje się całe forum zlosnikia
-
witam
od dłuższego czasu próbuje znaleźć do mojego swifta tuleje zwrotnicy tył i w żadnym sklepie nie widać jej nawet w katalogach.czy ktoś może mi pomóc i podać jej numer OE lub jakiś inny namiar na te tuleje.gdzie je mogę kupić?z góry dziękuję za pomoc -
apropos montowania stożka to osobiście odradzam, mam zamontowany stożek K&N zaraz za przeływomierzem i działać działa - fajnie mruczy etc, ale żeby spełniał swoje zadanie powinien być odgrodzony od komory silnika żeby nie zaciągał gorącego powietrza, no i jakoś nie do końca ufam stożkom... aktualnie w swoim gti odmieniam proces poprzedniego właściciela i wkładam seryjną puszkę z lepszym, bardziej sportowym filtrem, puszka zaciąga powietrze z boku błotnika i myślę że jest to wystarczające ;))
-
Kolego! To nie ten wątek. Spójrz na tytuł!
-
Co rozumiesz pod pojęciem tuleja zwrotnicy?