Filmiki ze Swiftami :)
-
Dokładnie. Nie jeździłem, ale 125/ 136KM? Szału to nie robi, już wolałbym Clio RS.
-
Dokładnie. Nie
jeździłem, ale 125/ 136KM? Szału to nie robi, już wolałbym Clio RS.Taa i jeszcze mi napisz, że nie przesiadłbyś się z 53 KM na 136 KM?
A co do Clio RS to u mnie w mieście jedno jest, więc jak chcesz to dam Ci namiar...
-
Taa i jeszcze mi
napisz, że nie przesiadłbyś się z 53 KM na 136 KM?A po co mam się przesiadać na 136KM skoro mogę na 200 w Francuskim wydaniu? Dodatkowo wizualnie Clio dużo bardziej mi podchodzi (mowa o starszym 3D, a nie najnowszym 5D).
-
A po co mam się
przesiadać na 136KM skoro mogę na 200 w Francuskim wydaniu? Dodatkowo wizualnie Clio
dużo bardziej mi podchodzi (mowa o starszym 3D, a nie najnowszym 5D).Nie no to lepiej od razu na 350 KM w amerykańskim (Focus RS)...
-
Co tam Focus RS, Veyron czeka...
-
Nie no to lepiej od
razu na 350 KM w amerykańskim (Focus RS)...Focus RS to jest Niemiec, panie
-
Focus RS to jest
Niemiec, paniePrzecie Ford jest hamerykański...
-
Przecie Ford jest
hamerykański...Taki ten ford amerykański jak ze mnie indianin..
-
Przecie Ford jest
hamerykański...Utarło się, że europejskie wersje są niemieckie - w Niemcowni nawet mają swoją europejską centralę - bardzo niezależną od firmy-matki z USA
-
Taki ten ford
amerykański jak ze mnie indianin..A co za różnica. I tak wolę Forda niż Volkswagena...
-
A co za różnica. I
tak wolę Forda niż Volkswagena...Twoje prawo moja morda nie pasuje do Forda
-
A co za różnica. I
tak wolę Forda niż Volkswagena...
Taka różnica ze w niemieckich fordach nie ma głupkowatych dźwięków ostrzegających przed nie wiadomo czym tak jak to jest w furach z USA -
a na Targówku uczą
jeździć Astrą II w cabrio z ładnymi progami, wydechem i kołami 17"pffffff............
w Rybniku jest szkola ktora uczy jezdzic na fiacie 500o takim
tylko niebieskim
-
Dokładnie. Nie
jeździłem, ale 125/ 136KM? Szału to nie robi, już wolałbym Clio RS.1.6 vs 2.0 ... ja tam bym takiemu SSS-owi wsadził Rotrex kit i by dopiero Clio miało
Widział SSS-a po rozwiercie z JPN na 1.9 ? To dopiero jeździ -
Wsadziłbyś nie wsadziłbyś, ja mówię o seryjnych egzemplarzach. A nie tylko Swifta można modzić.
-
Wsadziłbyś nie
wsadziłbyś, ja mówię o seryjnych egzemplarzach. A nie tylko Swifta można modzić.no to i tak co to za głupie porównanie ... 1.6 vs 2.0 ... JPN pokazali że rozwiert swifta na 1.9 i Clio się chowa ...
SSS może być konkurencją dla C2 VTS czy podobnych aut, a nie Clio RS, czy UFO ... tam masz już 2.0 ... a z 2.0 to nie problem zrobić 200KM i więcej ... -
no to i tak co to
za głupie porównanie ...Takie że nikt nie bronił Suzuki montować mocniejsze silniki . Zresztą, eot
-
Takie że nikt nie
bronił Suzuki montować mocniejsze silniki . Zresztą, eot -
pffffff............
w Rybniku jest
szkola ktora uczy jezdzic na fiacie 500
o takimtylko niebieskim
Myślałem, że na nowej wersji
A samochód do nauki jazdy to nie ma jakiegoś limitu wieku?
Przeca to auto z lat 60-70-tych