Tuning, wasz i ze świata
-
Hmmmm, jakie Ty siły chcesz
liczyć? Bez rozpórki się nie składa a z rozpórką się złoży? Rozwiń myśl bo nie rozumiem...chodziło mi o odpowiedni dobór materiału do panujących tam sił ( bo chyba takowe występować tam muszą ? ), bo jak materiał się podda, to po co komu takie coś ? Dodatkowo chyba tą dolną można czasem o coś przyhaczyć, lub coś zebrać z drogi w ekstremalnym przypadku
-
Marku mam nadzieję że zrobisz porządek z kolegami .
Ale ja tez coś muszę napisać .
Hell lubię Cię ale co jakiś czas widzę że masz z kimś spinkę na zlosnikiu , wrzuć na luz to forum ludzi pogodnie nastawionych a o takie bzdety nie warto tracić czasu .
To nie tylko do Hellsina ale też innych . -
co by nie było że za dużo OT
Ostatnio zaciekawiony amorkami Koni żółtymi przeglądałem sobie ceny ... jakież było moje zdumienie jakie różnice mogą być na tym samym produkcie ( komplet na tył akurat ) :
- w PL 950-1000 zł;
- w DE 580-880 zł;
- w USA 270-630 zł;
Jak widać u nas rozbieżność cen jest mała, ale za to cena jest najwyższa ...
-
A czy do ceny doliczyłeś sobie transport?
-
A czy do ceny doliczyłeś
sobie transport?wszystkie ceny są bez transportu
Z DE transport to 24 euro, z USA 60 baksów + cło ( no chyba że masz kogoś to tylko 60 baksów ) więc nie wygląda to tak tragicznie vs nasze 20 zł kurierem -
Wreszcie się pokazały na allegro
APEX -35mm NEW
Dla tych co nie są przekonani do Firmy jamex tu mamy kompromis
Pozdro! -
Witam.
Mam małe zapytanko, Czy jeśli wstawiłbym do swojej Suzi, zwykłe żarówki xenonowe, ale 100 W , czy nie było by problemu ? Czy nie uszkodzilo by mi instalacji elektrycznej naprzykład ? Robił już to ktoś ? Z góry dzieki z a pomoc i porady. Pozdrawiam. -
Czy jeśli wstawiłbym do swojej Suzi, zwykłe żarówki xenonowe, ale 100 W , czy nie
było by problemu ? Czy nie uszkodzilo by mi instalacji elektrycznej naprzykład ?wykończysz powolnie instalację elektryczną świateł, w najgorszym wypadku stopisz izolację, klosze zaczną matowieć, a nawet dojdzie do pożaru po pożegnaniu się z izolacją i zrobieniu zwarcia ...
-
Tak jak Piotrek pisze, możesz tylko zaszkodzić autku, takie żarówki zakłada się w Jelczu a nie w osobówce.
Można zakładać dobre żarówki typu Night Vision itd. było o tym wiele razy na forum...
nie robiąc żadnego kuku, a mając dobry efekt np nocą. -
Można zakładać
dobre żarówki typu Night Vision itd. było o tym wiele razy na forum...
nie robiąc żadnego
kuku, a mając dobry efekt np nocą.spokojnie wystarczą mu zwykłe Philipsy +50% lub Osramy.
-
spokojnie wystarczą
mu zwykłe Philipsy +50% lub Osramy.no to o tym Piter mówię właśnie
i właśnie o tym była mowa wiele razy na forum -
Jakie wiec żarowki polecicie.
Glownie chodzi mi o wyglad za dnia jak i w nocy oraz lepsza widocznosc. Głownie zeby dawaly niebieskie światlo. Dostawałem już duzo propozycji, Philips Blue Vision, X-treme 80%, osram, Tungsram.. doradzcie. -
Jakie wiec żarowki
polecicie.
Glownie chodzi mi o
wyglad za dnia jak i w nocy oraz lepsza widocznosc. Głownie zeby dawaly niebieskie
światlo. Dostawałem już duzo propozycji, Philips Blue Vision, X-treme 80%, osram,
Tungsram.. doradzcie.niebieska poświata, to niezbyt dobry pomysł w deszcz ... dużo ludzie co miało właśnie Blue Vision na to narzekało, że za dnia ok, a w nocy podczas deszczu lipa ...
Jeśli miał bym brać żarówki jakieś to Phlipsy +50% lub Night Guide na próbę.
Tunsgramy + 50% też nie są złe, a żyją dłużej od Philipsów ( sprawdzone ! ) -
niebieska poświata,
to niezbyt dobry pomysł w deszcz ... dużo ludzie co miało właśnie Blue Vision na to
narzekało, że za dnia ok, a w nocy podczas deszczu lipa ...Jeden wielki bullshit, kumple mi pieprzyli takie brednie przejechali się ze mną w deszcz w nocy i inaczej gadali.
Jeśli miał bym brać
żarówki jakieś to Phlipsy +50% lub Night Guide na próbę.
Tunsgramy + 50% też
nie są złe, a żyją dłużej od Philipsów ( sprawdzone ! )Też bym się raczej skłaniał ku Tungsramom, albo jakimś z carrefoura teraz takie mam i odziwo chodzą super
-
Jeden wielki
bullshit, kumple mi pieprzyli takie brednie przejechali się ze mną w deszcz w nocy i
inaczej gadali.dlatego piszę co ludzie mówili, którzy jeździli na tym na co dzień
Też bym się raczej
skłaniał ku Tungsramom, albo jakimś z carrefoura teraz takie mam i odziwo chodzą
superTunsgramy to kompromis pomiędzy ceną a jakością.
Miałem Philipsy X-treme Power ... ale nie polecam ... szybko siadają ... -
Osram Cool Blue Hyper White 5000k - tu akurat białe światło (niebieska poświata tylko w lampie bo żarówka jest niebieska). Polecam, dobra widoczność i nie razi innych. Niestety bez homologacji bo z UK ;p
-
Pojawił się ciekawski komplecik na allegro z przeznaczeniem dla sedaników,
w skład którego wchodzą:- dokładka przedniego zderzaka
- dokładka tylnego zderzaka
- lotka na klapę tylną
- dokładki progów
Wszystkie części oryginalne, chociaż nie wiem jak to było z progami, czy takie były oryginalnie ?
Link do aukcji:
alllllegroo --- klik -
Allegro
Takie cuś znalazłem Jak to są te co na foto to się opłaca jak bym nie miał swoich
APEX to już by siedziały u mnie
P.s ile H&R Obniżają ?Pozdro
-
czerwone H&R to jest beton ;D
-
Cięte czerwone H&R to jest dopiero beton.