Tuning, wasz i ze świata
-
To zależy jaki ciągnik, do lan$u to tylko John Deere
-
O proszę , nareszcie wiem do kogo należy ten kolorowy swift którego mijam prawie codziennie i który stoii teraz chyba zasypany śniegiem .
Późno się ujawniłeś -
O proszę , nareszcie wiem do
kogo należy ten kolorowy swift którego mijam prawie codziennie i który stoii teraz chyba
zasypany śniegiem .
Późno się ujawniłeśLansik - ty z kolei jestes z Mokotowa - czy to Ty byles ze wczoraj czy dwa dni temu przy pulawskiej na parkingu Super Samu (metro Wilanowska) czarnym swiftem?
-
Ja ja , das majne gti
było karteczkę zostawić za szybka -
Tylka ruszyc mi sie z pracy nie chcialo Jutro tez bede Swistem. Jakbys mial byc jakos w okolicy to daj znac wczesniej, mozna pogadac...
-
LINK na poczatku myslalem ze to civic jedzie:D
-
LINK na poczatku myslalem
ze to civic jedzie:Dprawie jak subaru
-
Znalazłem na allegro, korki do chłodnicy,
szkoda, że nie jest napisane do jakiego suzuki pasują
zresztą trzeba by mieć sporo luźnej kasy żeby taki detal kupować za jedyne 140 złociszyTen sam sprzedawca jeszcze wystawia dość ciekawy felunek
Koła zrobione na wzór stylu Rota. Ciekawe jak z jakością wykonania i wagą tego ustroństwa -
Znalazłem na allegro, korki
do chłodnicy,
szkoda, że nie jest napisane
do jakiego suzuki pasująswego czasu były korki HKS za 1/3 ceny tego ... niestety za chiny nie można było się dowiedzieć, czy będzie pasować do Swifta ...
zresztą trzeba by mieć sporo
luźnej kasy żeby taki detal kupować za jedyne 140 złociszyza 140 zł lepiej zalać auto
Ten sam sprzedawca jeszcze
wystawia dość ciekawy felunek
Koła zrobione na wzór stylu
Rota. Ciekawe jak z jakością wykonania i wagą tego ustroństwachina ppl, china style, china vs pl road i mamy khyyyyyy
-
swego czasu były korki HKS za
1/3 ceny tego ... niestety za chiny nie można było się dowiedzieć, czy będzie pasować do
Swifta ...heh no najlepiej było by podjechać do takiego sprzedawcy i
poprosić żeby pożyczył na chwilę w celu sprawdzenia czy pasujeza 140 zł lepiej zalać auto
dokładnie
china ppl, china style, china
vs pl road i mamy khyyyyyyhehe no tego właśnie się obawiam
-
heh no najlepiej było by
podjechać do takiego sprzedawcy i
poprosić żeby pożyczył na
chwilę w celu sprawdzenia czy pasujedokładnie to było coś takiego :
Akurat koleś jest ze Szczecina, podjedź i sprawdź ( tylko mówię - takie widziałem po 50 zł )
Z ciekawszych rzeczy co wyszukałem :
kupił bym go, był by na drugi montaż
-
dokładnie to było coś takiego
:
kurek
Akurat koleś jest ze
Szczecina, podjedź i sprawdź ( tylko mówię - takie widziałem po 50 zł )Nawet wiem kto to
Mam od niego Zestaw Xenonów -
Nawet wiem kto to
Mam od niego Zestaw Xenonówto sprawdź
-
taki bajer :
Rozpórka wachaczy przód czy jakoś tak -
taki bajer :
Rozpórka
wachaczy przód czy jakoś taknie ma to jak drogie produkty z Malezji jak by się zebrało parę osób, to można bezpośrednio kupić takie graty od producenta po śmiesznych pieniądzach
-
zrobienie tej rozporki to banalna sprawa.
-
zrobienie tej rozporki to
banalna sprawa.ehhh to rób ... w końcu co to za problem policzyć prawidłowo siły, najwyżej auto Ci się złoży
-
co ci sie zlozy ? niby na jakiej podstawie tak twierdzisz ? dodatkowe wzmocnienie ma na to wplynac ? glupoty gadasz takie [xxxxxxxxxxx]
-
Ej!
-
ehhh to rób ... w końcu co to
za problem policzyć prawidłowo siły, najwyżej auto Ci się złożyHmmmm, jakie Ty siły chcesz liczyć? Bez rozpórki się nie składa a z rozpórką się złoży? Rozwiń myśl bo nie rozumiem...