Tuning, wasz i ze świata
-
Ktoś mu doprawił rogów
-
Mogę się mylić ale stawiam ze to auto zapalonego Myśliwego
-
Mogę się mylić ale
stawiam ze to auto zapalonego MyśliwegoAlbo czytelnika "Christine" Stephena Kinga
-
http://allegro.pl/sprzeglo-spec-do-suzuki-swift-1-3-gti-stage-1-i1753120209.html
Wyczynowe sprzęgło jak ktoś chce, ciekawe czy lepsze niż o polowe tańsze Exedy
-
Przeznaczone: Suzuki Swift 1.3 Gti 1988-2001
Fiu fiu, nie wiedziałem, że można takie GTI 'młode' spotkać
-
Katalogi sa głupie, Aisin i Exedy tez podaja zastoswoanie:
Cytat:
SUZUKI SWIFT 1.3 GTI 1989-2001r.
-
Na Europę GTi się skończylo w 95 ale o ile mnie pamięć nie myli to chyba na Australię były dłużej klepane? Chyba to gdzieś na zlocie słyszałem..ale możliwe,że za dużo % i słyszałem to co chciałem
-
Na Europę GTi się
skończylo w 95 ale o ile mnie pamięć nie myli to chyba na Australię były dłużej
klepane? Chyba to gdzieś na zlocie słyszałem.dobrze słyszałeś - Australia była do 99 roku bodajże.
-
dobrze słyszałeś -
Australia była do 99 roku bodajże.No chyba, że Ty też za dużo wypiłeś
-
A taka dokładkę do zderzaka ktoś widział,chętnie bym kupił.Oczywiście cala, nie połamaną
-
A taka dokładkę do
zderzaka ktoś widział,chętnie bym kupił.Oczywiście cala, nie połamanąprzeciez tam nic nie ma, zwykly zderzak to jest, hm?
-
przeciez tam nic
nie ma, zwykly zderzak to jest, hm?Właśnie nie! Ma wytłoczony napis SUBARU i takie bardziej wywinięte końcówki.
-
Właśnie nie! Ma
wytłoczony napis SUBARU i takie bardziej wywinięte końcówki.o faktycznie cos tam jest, napis to moze byc naklejka, a nakladka... pierwszy raz widze, ale nie przemawia do mnie : P
-
Poszukuję jakiś
ciekawych zdjęć z Swiftem po Tuningu, najlepiej Mk3 Z ciekawości też zapytam ile by
kosztował taki tuning jaki tam pokażecie... Ciekaw zresztą jestem czy sami coś w nim
robicie. Póki co ja sobie zamontowałem diody białe w postojówkach i teraz walczę
(szukam) jakiś do mijania w takim odcieniu bo się lekko różnią a oprócz tego
niebieskie diody zamiast światełka w kabinie No o walce z car audio nie wspomnę...smierdzi mi tu wsia Edit kurde to bylo pare lat temu sry