Widziany, widziana
-
02/07/2013 o godz. +/- 19.40 widziany na ul. Młodzieńczej Rav52 wiozący 2 pasażerów
-
Pogonić trzeba było
-
Wczoraj czarny GTi Mk2 z bodajże USDM z tyłu (ale nie jestem pewien), totalna seria z wyglądu - na parkingu policyjnym w Tarnowie . Anyone?
-
Wczoraj czarny GTi Mk2 z bodajże USDM z tyłu (ale nie jestem pewien), totalna seria z wyglądu - na parkingu policyjnym w Tarnowie . Anyone?
Nikt się nie przyzna
-
Pogonić trzeba było
Jechałem jako pasażer, kolega tylko go przepuścił z podporządkowanej, żeby sobie obejrzeć Swifta
-
A dziś widziałem Jooela, widziałem również bpxa, klepaliśmy i glebiliśmy wrc 1.0
A tak w ogóle to JOOelowi leci ogień z wydechu i strzela z niego do ludzi -
A dziś widziałem
Jooela, widziałem również bpxa, klepaliśmy i glebiliśmy wrc 1.0Będzie teraz prawdziwe WRC - rozpórka, gleba fiu fiu
-
ja bym mu home made gwinta zasadził no ale właściciel jeździ po dołkach więc niestety
-
ja bym mu home made
gwinta zasadził no ale właściciel jeździ po dołkach więc niestetyJa tam dojazd do domu mam nieutwardzony, zimą nic nie odśnieżone z koleinami takimi że często gęsto wisze i żyje swoją drogą teraz tak nisko siedzi, że jak jedzie sie w 4 to jak się na prędkości wleci na jakąś lepszą nierówność i idą iskry bo trze podwoziem o asfalt aż się boje pomyśleć jak się będzie jechało na wakacje w 4 osoby i jeszcze torby dziewczyn
-
A dziś widziałem
Jooela, widziałem również bpxa, klepaliśmy i glebiliśmy wrc 1.0Zapomniałeś dodać, że u Ciebie wleciały super nówki nieśmigane świeżo polakierowane felunie.
A tak w ogóle to
JOOelowi leci ogień z wydechu i strzela z niego do ludziZacny gospodarz!
A tak w ogóle chłopaki to jeszcze raz wielkie dzięki za miło spędzone popołudnie.
-
glebiliśmy wrc 1.0
Foto chcem
-
Ja tam felgami się nie chwalę, bo nie były one głównym obiektem dłubaniny Aczkolwiek szatan odzyskał swój urok i idzie jak zły na nich
-
Ja tam felgami się
nie chwalę, bo nie były one głównym obiektem dłubaniny Aczkolwiek szatan odzyskał
swój urok i idzie jak zły na nichTo pokazuj je Panie!
-
Na spota musisz wpaść wtedy zobaczysz
-
Na spota musisz
wpaść wtedy zobaczyszKiedy?
-
Kiedy?
Wczoraj.
-
A dziś widziałem
Jooela, widziałem również bpxa, klepaliśmy i glebiliśmy wrc 1.0
A tak w ogóle to
JOOelowi leci ogień z wydechu i strzela z niego do ludziBPX dał zglebić swoje WRC???
-
Jak nie możesz ich pokonać to się przyłącz, jak brzmi pewna zasada
Wracając zrobiłem moje ulubione zajęcie czyli zrównanie się z litróweczką wrc, redukcja i but A i tak potem zostałem wyprzedzony -
Gleba po byku 0.5 cm w dół Proponowałem mały zabieg na sprężynach diaxem ale się nie zgodził
-
Gleba po byku 0.5
cm w dółNo szał ciał jest!
Proponowałem mały zabieg na sprężynach diaxem ale się nie zgodził
Za taką technologię to ja podziękuję...