Widziany, widziana
-
mijałem Cię niebieską Octavia.
Z wideorejestratorem?
-
Dzisiaj, droga krajowa nr 46, miejscowość Ślęzany parę minut po godz 13, widziany prawdopodobnie BPX33 - zielony swift 3d, spoiler, naklejka na tylnej szybie - trafiłem ??
Jak bym jechał w tym kierunku co Ty, to na pewno bym gonił, ale niestety kierunek był na Częstochowę .
Pozdro -
Dokładnie.
Również pozdrawiam!co tam robiłeś nie wpadłeś w odwiedziny nawet Ty dziadu
-
Widzany Dżisas na 7
w okolicach Płońska, mijałem Cię niebieską Octavia.Ooo, no proszę
-
daleko też dziwnie jechałeś - bardzo krajoznawczo
P.s: ja nie wiem czy do ŁDZ się nie przejadę -
Jak coś, to dajcie znać czy jakiś mini spot w okolicach czewy będzie robić, postarał bym się podjechać
-
Jak coś, to dajcie
znać czy jakiś mini spot w okolicach czewy będzie robić, postarał bym się podjechaćjak wam BMW niestraszne to mogę podjechać, ostatecznie mogę SSS "wypożyczyć"
Bo oba czerwone bez przeglądu ( jeden w garażu, drugi u mechaników ) -
Jeżeli poniedziałek by wchodził w grę, to ja proponuję Olsztyn ok godz 15/16 - czewa rozgrzebana w trzy d... więc nie chcę się tam pchać, a w poniedziałek koniec weekendu , to tym bardziej będzie po korkowana
W Olsztynie powinno być luźno, to się trochę pogada o tym i owym, byle tylko nie lało .Hellsin skoro czerwonym Kumbi Edition nie możesz przyjechać, a szkoda bo chętnie bym go oglądnoł, to "wypożycz" sporta.
-
Jeżeli poniedziałek
by wchodził w grę, to ja proponuję Olsztyn ok godz 15/16 - czewa rozgrzebana w trzy
d... więc nie chcę się tam pchać, a w poniedziałek koniec weekendu , to tym bardziej
będzie po korkowanaja w poniedziałek odpadam, niestety jednak będę ŁDZ
Hellsin skoro
czerwonym Kumbi Edition nie możesz przyjechać, a szkoda bo chętnie bym go
oglądnoł, to "wypożycz" sporta.stoi w garażu i czeka na nowe serduszko jak się zrobi i hamulce
Jak się złoży to wtedy zrobimy "szprota" lokalnego ( tylko oby było to przed śniegiem, bo nie mam zimówek do niego na 14", a 13" już mi wtedy nie wejdą Chyba że znajdę odpowiednie alu 13" ) -
Ok, to przekładamy - na pewno będzie jeszcze okazja, to się zrobi spota
-
Ok, to przekładamy
- na pewno będzie jeszcze okazja, to się zrobi spota
przecież możecie zrobić we 2 Co wam szkodzi
-
w 2 osoby to taki naprawdę mini mini spot i z tego powodu BPX33 ma zmieniać trasę powrotną ... czy ja wiem
Nie tym, to innym razem -
Chłopaki, luzik!
Co zimę jeżdżę do
Szczyrku na deskę, więc przynajmniej 2x w roku przejeżdżam przez Częstochowę, a
zdarza się i częściej, bo mam tam też znajomego (ostatnio byłem we wrześniu).no i spoko - będziesz następnym razem, to się wcześniej ustali spocisza,
może Hellsin swojego swifta odszykuje to ocenimy projekt , a może ktoś jeszcze wówczas będzie się pisał na spotaTak więc, przy następnej okazji spróbujemy cuś zorganizować
-
Dziś o 13:10 na ul. Okopowej widziałem Dżizasa
-
Tak było