FOTKI NASZYCH AUT
-
Co prawda mi ostatnio trochę zimno i nie chce mi się montować cudów wianków, ale czekają już takie oto cuda:
cuda wianky
Tą kibel rurą to proszę się nie przejmować, to raczej przymiarkowa, ale pasi idealnie na air boxa przepływka roztoczona chyba do granic no i nissanowska przepustnica.
W sumie to tylko głośniej będzie chrumkał i nic więcej, tak samo leży ecu master det2 i czeka biedak. -
Takie tam z nartami na dachu
-
Garaż pod kolor samochodu
P,s co to masz za światła dzienne ? -
No garaż w sumie nie jest mój ale czasem z niego korzystam
A światełka to najtańsze okrgągłę 9cm ledy z homologacja jakie były na allegro. Taki mały bajerek, bo uznałem że halogenów montować nie będę bo mało przydatne a to przynajmniej się świeci cały czas
-
Cześć. Teraz moja kolej. Swift 1.3 GLS
Bardzo dużo w nim zmieniłem i teraz to już nie jest wersja GLS, lecz GTS Limited Edition
Takiego kupiłem.
Wymieniłem w nim 3/4 elementów.
Dołożyłem mu kilka opcji których nie było w żadnej z serii.
-
Szczerze to nie wiem jak wsadziłeś 9 cm bo są konkretnie za małe u mnie, prędzej 10 cm tam wejdzie rozwierciłem pełny otwór i kicha, a co do GTS'a to nazwa zarezerwowana
-
Wszystko pięknie, ale kierę to moim zdaniem zmieniłeś na dużo brzydszą...
-
Przede wszystkim dużo mniej wygodną, wg mnie znacznie lepiej jeździ się z tą z poduszką, bo w ten 3ramiennej ramiona są za bardzo na dole...
-
Przede wszystkim
dużo mniej wygodną, wg mnie znacznie lepiej jeździ się z tą z poduszką, bo w ten
3ramiennej ramiona są za bardzo na dole...No, a co powiesz o dwuramiennej, którą ja miałem oryginalnie?
-
Do tej kierownicy, no comments.. w każdym Swiftcie jakiego mam, kierownicę zmieniam na orginalne, skorzane momo.
-
A ja jestem w 100% zadowolony z czteroramiennej.
-
No to żeby nie robić zbyt dużego OT, kilka fotek dzikiego 1.0 jeszcze bez stabilizatorów, z pojeżdżawki po lokalnym torze kartingowym
fot. landcar.eu
-
Widzę że gitowsko lata
-
Wszystko pięknie,
ale kierę to moim zdaniem zmieniłeś na dużo brzydszą...Kwestia Gustu. Mnie bardziej podobają się trójramienne.
Dodatkowo stara była już pozdzierana i ta z poduszką powietrzna bardziej zasłania zegary podczas skrętów. -
i ta z poduszką powietrzna bardziej zasłania zegary podczas
skrętów.A co Cie zegary interesują jak skręcasz, no bo nie wierzę, że na nie patrzysz?!
-
mnie tez bardzo denerwuje kierownica z poduchą. zasłania zegary i jakże bardzo interesujący mnie ... pasek dolnych kontrolek! (oczywiscie zależy jak kto ma fotel ustawiony itp.)
-
Wszystko pięknie,
ale kierę to moim zdaniem zmieniłeś na dużo brzydszą...Teraz to pojechałeś...
Konserwatysta na całego, a taki młody człowiek
-
mnie tez bardzo
denerwuje kierownica z poduchą. zasłania zegary i jakże bardzo interesujący mnie ...
pasek dolnych kontrolek! (oczywiscie zależy jak kto ma fotel ustawiony itp.)No właśnie zależy jak kto ma!
Ja nie mam problemów z widzeniem wszystkich kontrolek i zegarów. -
-
Niedomknięta maska, czy tak tragicznie spasowany przód?