FOTKI NASZYCH AUT
-
z którego renault
kupiłeś
Nie lepiej było
sobie kupić te do swifta z Depo ?Pasują od Clio/Megane/Mastera i wielu innych
Depo nie kupowałem, bo 50 zł za kierunki + wysyłka to dla mnie przesada. Poza tym tamte były chromowane/clear a te są dymione
Za komplet z żarówkami zapłaciłem 26 zł, zostało jeszcze na owiewki, których nie zauważyło Twoje czujne oko
-
Pasują od
Clio/Megane/Mastera i wielu innychczyli dobrze przeczuwałem
Depo nie kupowałem,
bo 50 zł za kierunki + wysyłka to dla mnie przesada. Poza tym tamte były
chromowane/clear a te są dymionezawsze możesz chrom usunąć i będziesz mieć efekt dymionych
Za komplet z
żarówkami zapłaciłem 26 zł, zostało jeszcze na owiewki, których nie zauważyło Twoje
czujne okonie lubię owiefków nie mniej jednak to chyba nie Heko ? ( bo oni robią do 3D tylko bodajże ) - gdzie je dostałeś ?
-
Owieffki są ok - wiatr mi teraz nie świszcze przy nierówno chodzącej w prowadnicy szybie, nie kapie mi woda jak używam spryskiwacza, a auto może stać z delikatnie uchylonymi szybami na strzeżonym parkingu i nawet ulewa nie narobi szkód (przetestowane wczoraj).
Te owiewki to rarytas do sedana - oryginalne suzukowskie. I te są większe, Heko albo Lider produkują takie węższe.
A owiewki kupiłem od kolegi Kundziel.
BTW. Te owiewki pasują też raczej do 5D
-
Hmm chyba gdzieś mi się takie walają, i do sedana/5d i do 3d
-
Te owiewki to
rarytas do sedana - oryginalne suzukowskie.do 5D też, bo mamy te same drzwi
A owiewki kupiłem
od kolegi Kundziel.te za 100 czy te za 30 ?
BTW. Te owiewki
pasują też raczej do 5Dwim dlatego pytam, tak samo jak z montażem - napisz coś
Hmm chyba gdzieś mi
się takie walają, i do sedana/5d i do 3dto do 3D czy do 5D - bo są różne czy masz te i te ori ?
-
Montaż bajka - wciskasz delikatnie i już siedzą
A cena 30 zł - w ogłoszenie wkradł się błąd z tą stówką
Jeszcze raz podziękowania dla kolegi Kundziela
-
Hellsin, tak oryginalne, jutro poszukam
-
Montaż bajka -
wciskasz delikatnie i już siedząto jak są na wcisk to nikt Ci ich nie ukradnie, ani nie odlecą ?
Hellsin, tak
oryginalne, jutro poszukamszukaj, szukaj
-
to jak są na wcisk
to nikt Ci ich nie ukradnie, ani nie odlecą ?Same na pewno nie odpadną (przynajmniej te moje ze znaczkiem Suzuki), a żeby je ściągnąć bez ich zniszczenia trzeba mieć otwartą szybę
-
Witam poznajcie nowego chwilowego starszego brata mojego Manuela
PS: postanowił oddać mu serce cóż za poświęcenie
-
Witam poznajcie
nowego chwilowego starszego brata mojego Manuela
PS: postanowił
oddać mu serce cóż za poświęcenieBędziesz pakował do hatcha silnik i skrzynkę z 1.6 16V?
Ten samochód przypomina mi auto kolegi z Łodzi o nicku Łukasz1986 czy coś w tym stylu. Ze dwa lata temu udzielał się na naszym forum i miał właśnie takiego sedana 1.6 16V w automacie i przerabiał wnętrze z mk2 na mk3. No i ten błotnik też wymieniał... Zbieg okoliczności? Wcześniej auto miało blachy EL ....., ale może daleko go nie pchnął
P.S. A propos sedanów oto najnowsza fotka tyłu mojego mk3
-
tak jak pozwolą mi śruby, kabelki i spawarka to w sobote 1.6 bedzie w moim autku. to autko ma jedynego właściciela w polsce od 6 lat (ja jestem 2gim) zatem nie był na forum jeszcze
-
rydziu.
oto mój Swift. drugi mój egzemplarz. poprzednio był MK2 , a teraz trafił mi się w DE ten pojazd. w niemczech miał stłuczkę- na szrocie kupili zderzak ,grill , lampę i wio ;-)
silnik 1.0 przebieg 140 tys.km
od razu go zagazowałem 6.4 l/100km
na niemieckiem gazie i spokojnej jeździe do 3000 obrotów 5,8 l/100 km!P.S. jak ma ktoś aluski 13, zderzak , grill w kolorze to możemy zrobić "biznesa"
-
Etap drugi zakończony (można się umęczyć - poważnie)
-
Jest już moja lotencja
-
Swift 1.0 GTs:
Uploaded with ImageShack.us
Uploaded with ImageShack.us
felgi atiwe, silnik i zawieszenie gti
-
no comment
-
no comment
Dbaj o moje zderzaki żeby się lakier nie porysował