FOTKI NASZYCH AUT
-
Na tym fotosiku jest wiecej fotek?
Za nic nie mogę przełączyć na następne
A głośniki mogłeś wybrać ciekawsze
Opisz dokładnie w wątku -
Nie, dodałem tylko jedno zdjęcie, głośniki ciekawsze mówisz.? Aha.
-
Z przodu głośniki Hertz "10" a z tyłu w półce "13".
-
No i oczywiście "piszczki" też z Hertz'a.
-
Respekt jest tylko
do tych jeżdżących, sorryA progi już wymieniłeś?
-
Nijak to granie się ma do tego, co jest w bagażniku
Zamiast tych 10 i 13cm zrobiłbym 16 w drzwiach i finito
Te JBL'e hałas zrobią, ale to wszystko
Czym je karmisz?
Ponawiam prośbę, opisz w swoim wątku audio i tam możemy rozwinąć temat, chętnie podyskutuję -
A progi już
wymieniłeś?Nie, czekam na jesień
-
Nijak to granie się
ma do tego, co jest w bagażniku
Zamiast tych 10 i
13cm zrobiłbym 16 w drzwiach i finito
Te JBL'e hałas
zrobią, ale to wszystkoWłaśnie, dobrze prawi, akurat mam dobre 16 za przyzwoitą kasę Polać Muu
-
Ale broń Boże Bull Audio czy inne wynalazki
-
Ale broń Boże Bull
Audio czy inne wynalazkiA kolega czytał o tych głośnikach,że się tak zapytam?? Albo słyszał o takiej firmie jak Rainbow czy kupuje naklejkę na sprzęcie?
-
A kolega czytał o tych głośnikach,że się tak zapytam?? Albo słyszał o takiej firmie jak Rainbow czy kupuje naklejkę na sprzęcie?
Oj to na przekór było
Nie mam nic do Bull Audio, nie słuchałem, nie interesowałem się zbytnio, bo w tej kasie można coś ciekawszego kupić (nowe)
Za to Rainbow'a znam -
Gdybym chciał robić głośniki w drzwiach nie obeszło by się bez wygłuszania bo moim zdaniem mija się to z celem wkładając głośniki w drzwi bez ich wygłuszania, tym bardziej że w swifcie jest sama blacha, a wygłuszanie drzwi wiąże się z dość mocnymi kosztami, jeżeli oczywiście chcesz zrobić to porządnie. Kto wie, może jak kilka stówek zawita w mojej kieszeni to połakomię się na taki wydatek U mnie cały bagażnik jest wyłożony i wygłuszony specjalną matą "DYNAMAT", produkt drogi ale cały bass zostaje w aucie co daje konkretny efekt.:) Te JBL'e które mam, nie dają hałasu tylko porządny bass, który trzepie nogawkami. Co do audio to na prawdę nie zarzucaj mi koniny bo w tej kwestii jestem dość precyzyjny, dźwięk ma być czysty, bass głęboki i dobrze wystrojony, w moim przypadku właśnie tak jest.
-
Za to Rainbow'a
znamNo to powiem tylko tyle,że Bulle są składane przez Rainbowa a co za tym idzie są jego ekonomiczniejszą wersją
Może dlatego,że nie ma na nich naklejki Phase, Hertz Pionek czy Sony czy inny kij mam problem je teraz sprzedać, bo ludziska kupują utarte znaczki firmowe a nie sprzęt
-
hodowla rdzy
-
Nie chcę Cię urazić, ale wpadnij na forum CarAudio...
Tam JBL'em się prawie nikt nie zajmuje, chyba że starszymi klasykami
Ale na pewno lepszy JBL niż wiele totalnych chinoli
Więc czym zasilasz?? -
hodowla rdzy
Trochę hodowca jesteś
Jeszcze sąsiad Ci spłodził kolejny element do karmienia -
Nie chcę Cię
urazić, ale wpadnij na forum CarAudio...
Tam JBL'em się
prawie nikt nie zajmuje, chyba że starszymi klasykaminiektóre stare produkty JBL-a są warte grosza
Nie powiem na które forum -
Radio mam pioneer'a jaki model, niestety nie powiem ci, a wzmacniacz BLOW 800vat 2-kanałowy.
-
niektóre stare produkty JBL-a są warte grosza
właśnie
-
właśnie
z nowszych suby serii P, oraz ponoć ( bo nie słuchałem, tylko widziałem montaż ) te nowe małe pudełkowe wzmaki D klasy