FOTKI NASZYCH AUT
-
łądny łądny :))
-
Więc jeśli chodzi o lakier to - suzuki oft perła robiony u MAX MAYERA w S-ce, na lotkę czekam oraz bre na maskę a jeśli chodzi o moc to wystarczająca dla mojej żonki.
-
Tak jak obiecałem dodaję kilka fotek w lepszej rozdzielczości i scenerii...
-
Więc jeśli chodzi o
lakier to - suzuki oft perła robiony u MAX MAYERA w S-cemyślałem że z palety innego producenta
-
W rozdzielczości może lepszej ale wielkość jeszcze mniejsza,
pod mostem to lepsza sceneria hehe ?Auto nawet spoko tylko te naklejki akurat mi średnio pasują i ta dokładka.
-
W rozdzielczości
może lepszej ale wielkość jeszcze mniejsza,
pod mostem to
lepsza sceneria hehe ?
Auto nawet spoko
tylko te naklejki akurat mi średnio pasują i ta dokładka.Nom naklejeczki i tlumik, potem wg mnie fajnie. Kiedy auto bylo malowane? bo ciekawie na fotkach wyglada.
-
Fajnie wygląda ale brakuje mu halogenów akurat mam prawie kpl na sprzedaż
-
Więc jeśli chodzi o
lakier to - suzuki oft perła robiony u MAX MAYERA w S-ce, na lotkę czekam oraz bre
na maskę a jeśli chodzi o moc to wystarczająca dla mojej żonki.No ładnie ta suzukowa wiśnia się prezentuje w perełce
Fajny projekt
-
Auto malowane było w 95' na lini produkcyjnej natomiast zderzaki, progi i dokładka 5 dni temu. Auto bezwypadkowe, sprawdzana grubość lakiery itp.
-
Auto malowane było
w 95' na lini produkcyjnej natomiast zderzaki, progi i dokładka 5 dni temu. Auto
bezwypadkowe, sprawdzana grubość lakiery itp.Ładne cacko - będę musiał obejrzeć na żywo
Ale naklejki to bym zdjął -
Auto malowane było
w 95' na lini produkcyjnej natomiast zderzaki, progi i dokładka 5 dni temu. Auto
bezwypadkowe, sprawdzana grubość lakiery itp.Lakier na budzie jest oryginalny???
-
dokładnie tak, oryginalny:)
-
Z majówkowego wyjazdu
-
A był taki fajny zderzak tylko nie mów,że masz cb przyczepionego na drzwiach pasażera?
-
Tak mam cb na drzwiach pasażera xD Czemu? Bo tak
No zderzak był fajny ale niestety przyszedł na niego czas. Tylko jeszcze dokładki brakuje
-
Tak mam cb na
drzwiach pasażera xD Czemu? Bo tak
No zderzak był
fajny ale niestety przyszedł na niego czas. Tylko jeszcze dokładki brakujedo zderzaka z mk3 jest ciezko dorwac jakis hokej sensowny, z laguny ozbacz, ale dalej bedzie srodkowa dziura;/
Byś mogl wsadzic jakies inne kolka aby te balony zniknely;] -
Ja dokładkę już miałem jak kupiłem auto więc pasuje Dziura w ogóle nie przeszkadza bo widać ją tylko jak się położysz przed autem.
Co do balonów (185/55) to zachowują resztkę komfortu w tym aucie i cieszę się, że nie mam mniejszego profilu.
-
te lusterka to zmieniałeś czy już były? bo jakieś nie oryginalne takie
-
Były. Z fiata bravo
-
no lusterka wypas