FOTKI NASZYCH AUT
-
No ładna Nexia
-
Mala metamorfoza blachy, wiecej zdjec jak zaloze wlasciwe kola bo na zimowym szajsie stoi dzis udalo mi sie zrobic uklad wydechowy od kolektora do koncowki wsadzili 3 przelotowe i jest niezle szkoda ze nie kwasowka ale w portfelu pusto
-
(6 ściągnieć)
(10 ściągnieć)no pieknie panie
-
ten kolor to jest taki pomarańczowy czy tylko aparat kiepski ?
masz takie same felgi ja na zimę
ale zderzak to trzeba było poszukać jakiś od gs czy gti.
ważne ze został odratowany -
ten kolor to jest
taki pomarańczowy czy tylko aparat kiepski ?
masz takie same
felgi ja na zimę
ale zderzak to
trzeba było poszukać jakiś od gs czy gti.
ważne ze został
odratowanyTaki pomaranczowy z brokatem bedzie ladna pogoda to jeszcze mu zrobie fajna sesje
szukalem zderzaka ciezko bylo i ceny chore jak znajde to minuta piec bo lakier mi zostal jeszcze
-
Taki pomaranczowy z
brokatem bedzie ladna pogoda to jeszcze mu zrobie fajna sesje
szukalem zderzaka
ciezko bylo i ceny chore jak znajde to minuta piec bo lakier mi zostal jeszczehehe a to linka trzeba bylo otworzyc hehe dopiero teraz zobaczylem efekt koncowy
powiem że całkiem zacnie wyszło -
Taki pomaranczowy z
brokatem bedzie ladna pogoda to jeszcze mu zrobie fajna sesje
szukalem zderzaka
ciezko bylo i ceny chore jak znajde to minuta piec bo lakier mi zostal jeszczeszacun za włożoną pracę i kasę - zdjęcia w wersji białej nie zachęcały do remontu, raczej do złomowania
-
Wiosenna amatorska sesyjka gdzieś na mazowieckim rozdrożu
-
Adamo81 , konkretnie wygląda Twój Swift, i fele wypas :-)
-
Adamo81 ,
konkretnie wygląda Twój Swift, i fele wypas :-)To są alufelgi z GTi w oryginalnej kolorystyce
-
Adamo81 ,
konkretnie wygląda Twój Swift, i fele wypas :-)Dzięki, powoli idziemy ze Swiftem do przodu. Jak pisze MKV felgi to oryginalne Fondmetale od GTI.
Do montażu czeka jeszcze tylny spojlerek na klapę i myślałem ostatnio nad montażem bocznych białych albo dymionych kierunków. Spodobały mi się te od Renault Clio I/Kangoo klik
Chciałbym jeszcze założyć przednie fotele z GTI, ale nie wiem czy zdążę przed biodegradacją auta
-
Na glebe gooo i tego spojlera zakładaj i zderzak z GTi
-
Na glebe gooo
Jak wypadniesz przez dziure w podłodze, będzie mniej bolało
-
jest w końcu upragniona lotka
odrazu Suzi wyglada groźniej..
na zdjeciu tylko przymiarka
teraz tylko pomalować i zalozyc : )) -
od razu 5hp więcej, chyba że będzie czerwona to wtedy 10
-
Adamo81 od czego masz białe kierunki ?
-
Adamo81 od czego
masz białe kierunki ?To halogeny, kierunki mam w miejscu postojówek
-
https://lh3.googleusercontent.com/-mZbr0FbVPbQ/TaqCumeOcZI/AAAAAAAA4iM/Mzb2L7RBi_4/s640/DOL_8668.jpg
https://lh3.googleusercontent.com/-huLXBj274U8/TaqGTRvnPHI/AAAAAAAA4oE/dJvqXbFLKG4/s640/DOL_7343.jpg- zdjecia z pucharu wiosny automobiklubupolskiego, ktos z naszego forum?
-
A oto najnowsze zmiany:)
-
A oto najnowsze
zmiany:)z którego renault kupiłeś
Nie lepiej było sobie kupić te do swifta z Depo ?