FOTKI NASZYCH AUT
-
Tak cały dół jest z GTI
-
Tłumik niestety musiał zostać wymieniony - lata lecą
-
Pałac w Jabłonnie?
-
Tak bo mam blisko
-
Szkoda że napisałeś że dół z GTi, chciałem dopisać że to chevy sprint turbo, czyli doładowana litrówka
-
GTi Vs. GSXR
-
Ładna K1. Zapraszam na forum Gsxrów www.gsxr-forum.pl
-
Ładna K1.
Na sprzedaż, chcesz kupić
Zapraszam
na forum Gsxrów www.gsxr-forum.pl
byłem tam zalogowany jakieś dwa lata temu gdy miałem srada, ale kultura osobista użytkowników tego forum skutecznie mnie zniechęciła i już tam nie bywam (słowa na k i ch były w większości postów )
-
Ja jestem zarejestrowany coś trochę ponad rok czasu i mogę potwierdzić że bluzgi są na porządku dziennym ale nie jest ich tak dużo, przynajmniej teraz. Atmosfera na forum jest nie do przebicia. Porozmawiać można o wszystkim. Jak wrażenia po przesiadce z SRADa na K1? Ja się przygotowywałem do kupna 600 K1-K3 ale wprowadzenie kat. A2 popsuło mi plany. Aktualnie mam przyjemność jeździć nie swoim turystą DL 1000.
-
Heh
Przypadek? Nie sądzę Przynajmniej jedno suzuki aż tak nie rdzewieje
PS Też sprzedaję jakby co
-
Upierałem się kiedyś że te żółte dodatki wyglądają OK, chyba miałem gorszy dzień
Maluj to na biało i to już! -
Heh
Przypadek? Nie
sądzę Przynajmniej jedno suzuki aż tak nie rdzewiejeZa to lubie GSX-Ry - to już mój trzeci i trzeci bez rdzy;) A swiftów miałem 10 razy tyle i wszystkie rdzewiejące
PS Też sprzedaję
jakby coIle wołasz z ciekawości
-
Ja jestem
zarejestrowany coś trochę ponad rok czasu i mogę potwierdzić że bluzgi są na
porządku dziennym ale nie jest ich tak dużo, przynajmniej teraz. Atmosfera na forum
jest nie do przebicia. Porozmawiać można o wszystkim.Jak wchodzę na jakieś forum samochodowe/motocyklowe , to chce pogadać na temat motoryzacji / danego modelu pojazdu, którego dotyczy - na inne tematy wolę pogadać z kumplami przy piwie
Jak wrażenia po przesiadce z
SRADa na K1? Ja się przygotowywałem do kupna 600 K1-K3 ale wprowadzenie kat. A2
popsuło mi plany. Aktualnie mam przyjemność jeździć nie swoim turystą DL 1000.ze srada 750 na wtrysku, przesiadłem sie na K1 1000 - wrażenia były takie sobie, nie miałem delirki jak po pierwszej przejażdzce sradem. Na + elastyczność i fajne długie przełożenia , na - brak agresywności 750 (tysiącem nie krecisz tak po obrotach i nie ma tego nagłego pierdolnięcia co 750 powyżej 9000obr), długie przełożenia, które wkurzają podczas jazdy w korkach i duże spalanie w miescie. Powróciłem w tym sezonie do 750 bo mi się nią lepiej jezdziło po miescie , ale brakuje niestety mocy... (750 już nie pojdzie na koło z gazu na 2 biegu i nie poleci na nim 200km/h
-
Oryginalna wiadomość napisana przez: Mlodyboruch
ze srada 750 na wtrysku, przesiadłem sie na K1 1000 - wrażenia były takie sobie, nie miałem delirki jak po pierwszej przejażdzce sradem. Na + elastyczność i fajne długie przełożenia , na - brak agresywności 750 (tysiącem nie krecisz tak po obrotach i nie ma tego nagłego pierdolnięcia co 750 powyżej 9000obr), długie przełożenia, które wkurzają podczas jazdy w korkach i duże spalanie w miescie. Powróciłem w tym sezonie do 750 bo mi się nią lepiej jezdziło po miescie , ale brakuje niestety mocy... (750 już nie pojdzie na koło z gazu na 2 biegu i nie poleci na nim 200km/h beksa
Właśnie słyszałem że 750 jest świetnym wyborem bo możesz spokojnie pojeździć po mieście ale i zaznać mocy większej niż w 600. Ja miałem pełno w gaciach jak przejechałem się pierwszy raz niemalże 100 konną Vką a wcześniej ujeżdżałem tylko 2suwowe 125 i kilka przejażdżek gs 500. Przyzwyczajony do tego że moc dostaję dopiero na wysokich obrotach odkręciłem mocniej manetkę. Mój wyraz twarzy był bezcenny
-
Fotki z minionego weekendu
-
zglebic go
-
Fotki z minionego
weekenduO panie jaki złom! Mocowania wahaczy pourywane, podłoga dziurawa, sprzedaj póki jeszcze coś za niego dostaniesz!
-
O panie jaki złom!
No co Ty - moim zdaniem na zdjęciach prezentuje się całkiem ok .
Wiele młodszych swiftów nawet na zdjęciach, wygląda dużo gorzej niż ten -
On tylko powiela wydźwięk Adamowych postów
Według mnie też fajnie się prezentuje -
Według mnie też
fajnie się prezentujeZ przodu bardzo fajnie, ale do tyłu sedanowego swifta to się chyba nigdy nie przekonam Te lampy większe niż w autobusie i gaz rurka na wydechu