FOTKI NASZYCH AUT
-
Witam:)
To moj pierwszy post na tym forum, a to moja suzi:
Chcialbym kupic takie felgi:
Co o nich sadzicie pasowalyby? -
Cześć!
Dlaczego nie masz tej gumowej rury dolotowej?
Chcialbym kupic
takie felgi:
Co o nich sadzicie
pasowalyby?Zależy jaki rozstaw śrub i ET samej felgi.
-
jak się przyjrzysz dokładnie, to na poczet LPG ta rura zniknęła u kolegi
-
jak się przyjrzysz
dokładnie, to na poczet LPG ta rura zniknęła u kolegiCzyli jednak LPG to ZUO!
A tak na serio teraz, to nie ma przez to jakichś strat w mocy, że silnik zaciąga sobie ciepłe powietrze spod maski?
-
U mnie zdjęcie rury pomogło na mulenie po montażu rozpórki. Straty mocy raczej nie widzę.
-
Dokładnie na poczet LPG he co do mocy no to gdy ciepło jest to czuć spadek trochę dlatego chce coś pokombinować z zimnym dolotem powietrza ale to kiedyś w weekend ciekawy jestem czy coś to da bo każdy ma inne zdanie na ten temat (zimne powietrze a LPG) a może ktoś z forumowiczów miał założony dolot w LPG? Co do felg właśnie nie wiem jakie ma ET wiem ze 14 calowe i szerokie 6 cali. Muszę zadzwonić i się dowiedzieć co i jak.
-
Mój krasnal ogrodowy:
Niemal nic w nim nie zmieniłem, od momentu kupna. Miały wpaść stalówki z GTI i wylecieć naklejki...
-
Mój krasnal
ogrodowy:
Niemal nic w nim
nie zmieniłem, od momentu kupna. Miały wpaść stalówki z GTI i wylecieć naklejki...A ja myślałem, że się pozbyłeś, bo dawno Cię nie było, swój topic wyedytowałeś, a chciałem pare rzeczy podpatrzeć..
-
O pozbyciu się Swifta raczej nie myślałem Ale był okres, kiedy go trochę opuściłem i "zapomniałem", jak również żałuje edycji tematu, ponieważ razem z edycją, przez przypadek skasowałem z dysku zdjęcia dotyczące mojego samochodu (miałem dwa katalogi, 1-wpis, 2-archiwum, skasowałem oba), przedstawiające naprawiane mocowania wahaczy. Do dziś pluje sobie w brodę, pisałem do firmy hostingowej, ale niestety nie mogli pomóc.
Nowy temat pewnie założę na nowym forum
Tak czy inaczej, nawet jeśli bardzo rzadko jeżdżę Swiftem (który swoją drogą jest już sprawny, ponieważ na przełomie 2012/2013 r. były problemy), to z powodzeniem robi jako cenna kopia zapasowa rodzinnego środka transportu do przewozu ludzi lub rzeczy -
przedstawiające naprawiane mocowania
wahaczyO to właśnie mi chodziło najbardziej
-
Jedyna nadzieja w ludziach. Może ktoś całkowicie, absolutnie przypadkowo, zgrywał te zdjęcia do siebie na dysk. Jeśli taka osoba zbiegiem okoliczności się znajdzie, to prosiłbym o kontakt.
-
Bardzo mi się podoba ten GS w białym kolorze. Przód i tył "starych" Swiftów jest znacznie fajniejszy od Węgierskich.
-
Kolor wycieraczek to żart kolegów z redkacji. Znowu są czarne
-
Top Gearowe auto to i zagadka była
-
W końcu udało się zrobic kilka fotek. Jak oceniacie stan auta?
-
dla mnie super , do zdjęcia nakładki na pedały i ramka w okół zegarów
-
Ruziowy? Czy aparat tak kiepsko czerwień łapie?
Fajny, zawsze coś innego niż zwykły Swift - no i zawsze można się pochwalić, że się jeździ Chevroletem
Nakładki na pedały out - są takie fajne nakładki minimalistyczne np. takie klik
-
Jaki silnik tam siedzi?
Lotka jak z GTi, kierownica z logo GTi, gałka zmiany biegów też z GTi (?) to silnik też raczej z...
-
Lotka jak z GTi,
kierownica z logo GTi, gałka zmiany biegów też z GTi (?) to silnik też raczej z...Zegary też do 9 krpm, więc pewnie G13B
-
W końcu udało się
zrobic kilka fotek. Jak oceniacie stan auta?tłumik końcowy już nie ori
co do nakładek - to już Adamo wolał bym te : klik