FOTKI NASZYCH AUT
-
To ja coś wrzucę
jeszcze z klimatem zimowym bo jakoś nigdy fotek ze śniegiem nie mamnie rozumiem tej winiety
-
nie rozumiem tej winiety
Gdy jest konkurs na zdjęcia do kalendarza w KSP to zawsze brakuje zdjęć zimowych i sam takich nigdy fajnych nie miałem więc trzeba było jakieś zimowe zdjęcie Swifta zrobić
-
wrzuć w większej
rozdziałace jeśli możesz albo pw
koniecznie muszę na
te naklejki "dwa wałki" wrzucić na swojego, fajne sąPisz do Xsystoffa może jeszcze ma
-
To ja coś wrzucę
jeszcze z klimatem zimowym bo jakoś nigdy fotek ze śniegiem nie mamFondmetale rządzą
-
Rodzina stale się powiększa
-
Rodzina stale się
powiększaMiło widzieć same mk2 a nie wiecznie tylko mk3
-
gdyby bialy byl mk3 nie chcialo by mi sie jechac po niego 700km mk2 sa najpiekniejsze i najszybsze
-
oh, jak milo widzi sie rodzenstwo takimi kompletami!
-
biała bestia wygląda obłędnie
-
Coś mnie wzięło i postanowiłem to zrobić - a co!!
-
Coś mnie wzięło i
postanowiłem to zrobić - a co!!Nie jesteś pierwszy, hehe
-
Rodzina stale się
powiększa
ale wszystko na jedna oske jest?
-
Nie jesteś
pierwszy, hehe
Widze, że zmieniłeś GTi na GSa
-
Widze, że zmieniłeś
GTi na GSaZmyła taktyczna
-
Coś mnie wzięło i
postanowiłem to zrobić - a co!!
O jezu, zdjęcie bez photoshopa!?
-
Rodzina stale się
powiększabiałego zanabyłeś ?
-
O jezu, zdjęcie bez
photoshopa!?Nie - to jest robione telefonem a tamte lustrzanką i stąd ta różnica
Ale specjalnie dla Ciebie wrzucam jeszcze jedno zrobione lustrzanką dziś bez jakiegokolwiek retuszu (tylko zmniejszona rozdzielczość) bo widzę, że tu zaczyna się szerzyć opinia że mój GTi na żywo wygląda tragicznie a tylko na zdjęciach dobrze. Trzeba po prostu mieć jakieś pojęcie o robieniu zdjęć. To specjalnie jest cyknięte byle jak bez odpowiedniego światła z bylejakim tłem.
-
ale wszystko na
jedna oske jest?Narazie wszystko na jedna ;> A najlepsze w tym wszystkim jest to ze wszystkie sa z 1991 roku i wszystkie różnią się osprzętem silnika i elektryką :> a niby powinno być to samo.
-
Narazie wszystko na
jedna ;> A najlepsze w tym wszystkim jest to ze wszystkie sa z 1991 roku i wszystkie
różnią się osprzętem silnika i elektryką :> a niby powinno być to samo.to rozumiem ze postawisz tam jeszcze jednego ale juz 4x4;]
-
Narazie wszystko na
jedna ;> A najlepsze w tym wszystkim jest to ze wszystkie sa z 1991 roku i wszystkie
różnią się osprzętem silnika i elektryką :> a niby powinno być to samo.Na glebe je!